Yaklaşık 12 yıldır komplo bokunun içindeyim ve çoğunun derinliklerine daldım, ama beni her zaman şaşkına çeviren bir şey var. Ünlüler MK Ultra Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu mağdurları / zihin kontrollü köleler mi yoksa iç boyutlu reptiller mi? Ya da her ikisi de … bir şekilde? Ve diyelim ki reptiller, bu şekilde mi doğarlar yoksa daha sonra reptillere mi dönüşürler? Eğer reptiller olarak doğarlarsa, o zaman neden travma temelli programlamaya girmeleri gerekir? Zaten doğuştan şeytani bebek yiyiciler olmaz mıydı?
Düşünceler?
Hatay merkezden ben hatice. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten çok güzel, saolun 19-02-2021 01:21:49
Edirne merkezden ben memo. selam arkadaşlar web siten inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 19-02-2021 02:04:53
Bolu merkezden ben ziya. Slm sayfanız inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 19-02-2021 02:19:07
Şanlıurfa merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim çok güzel, tebrikler 19-02-2021 02:47:18
Bu konu : ” Uzun zamandır pusuda, ilk kez poster. Bir sorum var! Birkaç tane. ” çok güzel. Merhaba siten harbiden güzel, sağolun , ziya – 249
Bitlis dan kimler var. Uzun zamandır pusuda, ilk kez poster. Bir sorum var! Birkaç tane. . selam arkadaşlar siten inan ki hoşuma gitti, saolun , gaye – 382
Balıkesir merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 19-02-2021 12:55:52
Bu konu : ” Uzun zamandır pusuda, ilk kez poster. Bir sorum var! Birkaç tane. ” çok güzel. Merhaba sayfan harbiden hayran bıraktı, şukuladım , memo – 419
İzmir merkezden ben ali. Slm bu web sitesi cidden mükemmel, tebrikler 20-02-2021 04:27:54
selamun aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Slm bu web sitesi süper ötesi çok güzel, tebrikler
Bu konu : ” Uzun zamandır pusuda, ilk kez poster. Bir sorum var! Birkaç tane. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inan ki mükemmel, face de paylaştım , banu – 72