Trump ve hilldawg başkan adayı
Hillary ürktü çünkü wikileaks, seth rich tarafından sızdırılan bir ton e-posta aldı
başlıkları farklı bir haberle kapsamalıdır
bir hikaye uydurmaları için Clinton Vakfı aracılığıyla bazı insanlara ödeme yapın
geçmişte sahte dezenformasyon yarattıkları için intel topluluğu tarafından takip edilen ruskies kullanarak rusya’ya koz bağlayan sahte bir dosya oluşturuyorlar
manşetleri kapatmak için tüm rusya gizli anlaşma hikayesi formları
başarı, normal kitleler seth rich tarafından alınan e-postalarda neler olduğunu pek duymaz
büyük ölçüde medyanın artık özgür basın değil, sadece demokratik partiyi devralan seçkinler için bir propaganda kanadı olması nedeniyle
DAHA FAZLA ÇIKIYOR
CIA’YI BİLİYOR
FBI’YA ANLATMAYA ÇALIŞTILAR
COMEY TANITIM
OBAMA’ya söyledi
OBAMA BİLİYOR
OBAMA, BIDEN. MCCABE, COMEY, PAGE, STRZOK, PİRİNÇ, BRENNAN, VB HERŞEYİN SAHTE OLDUĞUNU VE HILLARY’DEN GELDİ
HALA BUNU KULLANDI
BİLİNEN BİLGİLERİ KULLANMIŞTIRLAR, TÜM BİLİYORLAR CLINTON TARAFINDAN ÜRETİLMİŞTİR
BUNU, SEÇİMİ HILLARY’NİN GÖZDEN GEÇİRMESİ İÇİN YAPTILAR
GERÇEKTEN (GERÇEKTEN) HAZİNE, SEDİSYON, YÜKSEK SUÇLAR
oh ama hepsi bu, değil mi?
YANLIŞ
GERÇEKTEN SONRA bu bilgiyi kullanmaya devam ettiler
bunu seçimi devirmek ve ZORUNLU SEÇİLMİŞ başkanımızı görevden almak için yaptılar.
gerçek lanet bir COUP
HÜKÜMETİMİZ ÜZERİNDE SIKIŞAN BİR DARBE
HER ZAMANIN EN BÜYÜK SİYASİ SKANDALI
MEDYA SESSİZ
SİZİN BİLGİLENDİRİLMEMESİNİ İSTİYORLAR
Bu bilgi meuller tarafından yıllarca süren Rusya soruşturmasını başlatmak için kullanıldı.
KESİNLİKLE HİÇBİR ŞEY BULUNAMADI
Daha sonra asla işe yaramayacağını bildikleri bir suçlama ile ertelemeye çalıştılar
daha sonra daha da geciktirmek için kontrollü medya kanadı aracılığıyla bir virüsü aştılar.
TRUMP HER ŞEYİN SINIFLANDIRILMASINI İSTİYOR
HER ŞEYİ AÇIKLAYIN diyor
AZALTMA YOK
CIA ve FBI şimdi, eğer bu daha ileri götürülürse devlet sırlarını açığa çıkaracaklarını söylüyor
Gizli kalması için TÜM ÜLKEYİ BİZE Şantaj YAPMAK
Gönderen … AnonDidNothingWrong
[comments]
Osmaniye merkezden ben Emine. selam arkadaşlar siten ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 08-10-2020 23:00:25
selam arkadaşlar web sitesi harbiden iyi, face de paylaştım
Iğdır merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz yeminle hoşuma gitti, şukuladım 09-10-2020 05:08:19
Selamlar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Karabük dan kimler var. Vatana ihanet! . Merhabalar web siteniz valla güzel, şukuladım , Gürbüz – 338
Bu konu : ” Vatana ihanet! ” çok güzel. Selamlar siten yeminle dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 206
Bu konu : ” Vatana ihanet! ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız harbiden çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 394
selamun aleyküm paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Slm siten süper ötesi çok güzel, face de paylaştım
Slm web siten inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Şanlıurfa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-10-2020 09:06:14
Çorum dan kimler var. Vatana ihanet! . Slm paylaşımın inanılmaz çok iyi, linkedinde paylaştım , ali – 449
Mersin dan kimler var. Vatana ihanet! . selamun aleyküm web sitesi ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler , emin – 441
Erzurum merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan inan ki güzel, sağolun 09-11-2020 17:53:06
Merhabalar sayfa harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese sayfan vallaha çok iyi, sağolun
Hakkari dan kimler var. Vatana ihanet! . Merhabalar paylaşımınız harbiden çok güzel, twitter da paylaştım , banu – 21
Merhabalar web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler
merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım
Bartın merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım 10-12-2020 16:08:56
Edirne merkezden ben . Slm siteniz valla iyi, tebrikler 11-12-2020 02:04:10
Muğla merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşım inanki iyi, linkedinde paylaştım 12-12-2020 21:12:38
Batman merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımın harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 15-12-2020 22:42:34
Merhaba herkese sayfan ciddiyim güzel, tebrikler
Bu konu : ” Vatana ihanet! ” çok güzel. Selamlar web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ali – 292
Bu konu : ” Vatana ihanet! ” çok güzel. Selamlar paylaşım vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ali – 150
Artvin dan kimler var. Vatana ihanet! . selamun aleyküm web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, saolun , emin – 218
Bu konu : ” Vatana ihanet! ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın süper ötesi çok güzel, sağolun , banu – 19
Merhabalar web sitesi valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Vatana ihanet! ” çok güzel. Slm sayfan inan ki hoşuma gitti, tebrikler , ali – 182
Gümüşhane merkezden ben memo. Mrb sayfan inan ki hayran edici, sağolun 12-01-2021 00:38:14
Çankırı dan kimler var. Vatana ihanet! . Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun , doruk – 123
Osmaniye dan kimler var. Vatana ihanet! . Selam herkese paylaşım inanki dikkat çekici, teşekkürler , doruk – 238
Karabük dan kimler var. Vatana ihanet! . selamun aleyküm sayfan inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 279
Mersin merkezden ben banu. Mrb siteniz vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım 29-01-2021 22:56:08
Ordu merkezden ben ziya. Selamlar paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 01-02-2021 22:32:43
Ordu merkezden ben doruk. Selam herkese siten harbiden güzel, linkedinde paylaştım 12-02-2021 22:42:40
Şanlıurfa dan kimler var. Vatana ihanet! . Selam herkese sayfanız valla hayran edici, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 300
Osmaniye merkezden ben gaye. Selam siteniz vallaha güzel, teraziye tıkladım 16-02-2021 02:16:37
Şırnak dan kimler var. Vatana ihanet! . Mrb sayfa inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Hasan – 258