Kelimenin tam anlamıyla fakehatecrimes org aramadıkça göremezsiniz. Geçen gün sahte nefret suçları, sahte nefret suçları listesi vb. İle bulmaya çalışıyordum ve sadece nefret suçlarının ne kadar kötü olduğuna dair sonuçlar verdi. Tabii Duckduckgo hemen doğru sonucu verdi.

Google tarafından başka kaç site kara listeye alındı? Biliyormuyuz? Birinin bir liste yapıp yapmadığını merak ediyorum. Bu, dünyanın en büyük arama motoru tarafından sansürdür ve bu noktada sansürün izin verilmediği bir kamu malı olarak görülmelidir. Zaten burada olmadıkça çoğu insan bunu fark etmez, ancak Google gördüğümüzü manipüle eder.

Author

147 Comments

  1. Sakarya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 31-01-2020 22:22:59

  2. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese siteniz valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  3. elif yılmaz Reply

    Bartın merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-02-2020 05:25:09

  4. Selam herkese web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  5. Trabzon merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın valla hayran edici, şukuladım 05-02-2020 07:58:56

  6. elif yılmaz Reply

    Selamlar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  7. Çorum merkezden ben ziya. Selam herkese sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler 07-02-2020 22:58:47

  8. Bingöl merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siten gerçekten hayran edici, teşekkürler 10-02-2020 02:52:43

  9. Bolu merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 06:33:27

  10. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden çok iyi, twitter da paylaştım

  11. Yalova merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 29-02-2020 12:29:59

  12. Tekirdağ merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfan inanki çok iyi, twitter da paylaştım 29-02-2020 22:48:03

  13. elif yılmaz Reply

    Merhaba web siten vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  14. Artvin merkezden ben doruk. Selam herkese sayfan inanki çok hoşuma gitti, saolun 01-03-2020 13:28:18

  15. Batman merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 02-03-2020 05:24:27

  16. Niğde merkezden ben banu. Mrb paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-03-2020 05:23:38

  17. Mrb siteniz gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  18. Bolu merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım 12-03-2020 12:06:26

  19. Merhaba herkese sayfan yeminle mükemmel, twitter da paylaştım

  20. Afyon merkezden ben banu. Slm siteniz ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım 16-03-2020 23:01:32

  21. Merhaba sayfan inanılmaz hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  22. Adıyaman merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın valla güzel, sağolun 23-03-2020 13:23:49

  23. selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım

  24. Bitlis merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, tebrikler 24-03-2020 16:17:31

  25. Nevşehir merkezden ben ziya. Selam paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 11:04:29

  26. Siirt merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-03-2020 12:43:23

  27. Selamın aleyküm siteniz süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım

  28. Iğdır merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım 09-04-2020 21:42:51

  29. selam arkadaşlar sayfanız cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  30. Siirt merkezden ben ziya. Selam herkese siten yeminle mükemmel, saolun 12-04-2020 20:23:15

  31. Mrb bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  32. Şırnak merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 16-04-2020 18:15:44

  33. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 15:11:34

  34. selamun aleyküm web siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  35. Bolu merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfa süper ötesi çok iyi, tebrikler 18-04-2020 18:08:50

  36. Merhaba paylaşım inanki çok güzel, linkedinde paylaştım

  37. merhaba arkadaşlar sayfanız inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  38. Giresun merkezden ben mehmet. Slm siten vallaha iyi, twitter da paylaştım 30-04-2020 10:40:28

  39. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım

  40. Konya merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 04-05-2020 07:14:20

  41. Kırklareli merkezden ben ziya. Slm paylaşımın cidden hayran bıraktı, saolun 05-05-2020 21:36:45

  42. Selamlar bu web sitesi ciddiyim hayran edici, face de paylaştım

  43. Selamın aleyküm web siten yeminle dikkat çekici, face de paylaştım

  44. Kütahya merkezden ben gaye. selamun aleyküm web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, saolun 11-05-2020 16:27:16

  45. Merhaba herkese siten vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  46. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden hayran edici, teraziye tıkladım

  47. Mrb paylaşım vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  48. Merhabalar siten gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  49. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz çok güzel, tebrikler

  50. Amasya merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 10:10:50

  51. Selamın aleyküm siteniz inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  52. Selamlar web sitesi harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Kütahya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2020 01:45:36

  54. elif yılmaz Reply

    Artvin merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-07-2020 07:46:57

  55. Çorum merkezden ben Aylin. Merhaba siteniz inanılmaz çok iyi, teşekkürler 10-07-2020 21:21:12

  56. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  57. Aydın merkezden ben Gürbüz. Selam web sitesi inanki iyi, sağolun 22-07-2020 04:12:00

  58. Selamlar bu web sitesi inan ki iyi, linkedinde paylaştım

  59. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  60. Tokat merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-08-2020 07:32:18

  61. Kastamonu merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 03-08-2020 05:22:41

  62. Çorum merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-08-2020 13:46:06

  63. Slm web siten inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  64. Selam herkese web siten harbiden dikkat çekici, teşekkürler

  65. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım

  66. Manisa merkezden ben ziya. Merhabalar sayfanız süper ötesi iyi, twitter da paylaştım 26-08-2020 10:22:46

  67. merhaba arkadaşlar siten gerçekten çok güzel, şukuladım

  68. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar web siten yeminle hayran edici, twitter da paylaştım

  69. Mersin merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 07-09-2020 00:41:09

  70. Yalova merkezden ben ali. Merhaba siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-09-2020 11:46:40

  71. Trabzon merkezden ben Emine. Selamlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 07-09-2020 22:43:16

  72. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun

  73. Kahramanmaraş merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfa valla dikkat çekici, şukuladım 17-09-2020 19:47:23

  74. elif yılmaz Reply

    Merhabalar sayfanız süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  75. Kocaeli merkezden ben ahmet. Merhaba paylaşımın valla çok güzel, saolun 26-09-2020 23:04:53

  76. Mrb sayfan gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım

  77. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Slm siten vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım , emin – 206

  78. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfan inan ki çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 449

  79. elif yılmaz Reply

    Selam sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  80. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 264

  81. Selam herkese paylaşımın cidden mükemmel, teşekkürler

  82. selam arkadaşlar web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım

  83. Ankara merkezden ben gaye. Slm paylaşımın harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-10-2020 11:37:09

  84. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Mrb web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım , elif yılmaz – 300

  85. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Mrb web siten cidden çok iyi, facebookta paylaştım 30-10-2020 05:22:00

  86. Denizli dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Merhaba herkese web siteniz gerçekten güzel, teraziye tıkladım , hatice – 209

  87. Osmaniye merkezden ben Aylin. Slm bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 08-11-2020 22:58:21

  88. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Merhaba siten ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler , emin – 45

  89. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten harbiden hoşuma gitti, sağolun , – 168

  90. Gürbüz Reply

    Bitlis merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 12-11-2020 08:59:52

  91. Sinop dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Merhaba herkese sayfa süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım , hatice – 126

  92. Iğdır dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selamlar bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım , Hasan – 57

  93. Selam sayfan vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım

  94. Edirne dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selamlar paylaşımınız inan ki dikkat çekici, teşekkürler , Hasan – 28

  95. Selamlar sayfan yeminle iyi, sosyal medyada paylaştım

  96. Antalya merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha iyi, facebookta paylaştım 28-11-2020 14:12:23

  97. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımın valla hayran edici, linkedinde paylaştım , ali – 312

  98. Van dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Merhaba herkese siteniz harbiden hayran edici, teraziye tıkladım , Hasan – 434

  99. Selamlar paylaşımın yeminle iyi, linkedinde paylaştım

  100. Kocaeli merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan inanki iyi, sağolun 13-12-2020 12:35:44

  101. Gürbüz Reply

    Merhabalar bu web sitesi cidden hayran edici, tebrikler

  102. Yalova dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , banu – 84

  103. Rize dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selamlar paylaşım valla dikkat çekici, saolun , ali – 290

  104. elif yılmaz Reply

    İstanbul dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selamlar paylaşım valla dikkatimi çekti, face de paylaştım , elif yılmaz – 462

  105. Muş dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selam herkese siteniz yeminle hoşuma gitti, saolun , doruk – 119

  106. selamun aleyküm siten yeminle hoşuma gitti, teşekkürler

  107. İstanbul merkezden ben ali. Merhaba siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 03-01-2021 22:17:33

  108. Batman dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selam web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , memo – 200

  109. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web siteniz gerçekten çok iyi, tebrikler

  110. Sakarya dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Slm sayfanız inanılmaz güzel, face de paylaştım , Emine – 135

  111. Nevşehir merkezden ben Hasan. Mrb paylaşım vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 29-01-2021 01:19:26

  112. Sivas dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Slm web siten inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 291

  113. Kocaeli merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa inan ki güzel, face de paylaştım 04-02-2021 23:48:01

  114. Bingöl dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Slm web siteniz inanki çok iyi, face de paylaştım , – 367

  115. Adıyaman dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Merhaba siten harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , emin – 370

  116. Slm sayfa inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  117. elif yılmaz Reply

    Çorum merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 15-02-2021 03:35:01

  118. Iğdır merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfan vallaha hoşuma gitti, saolun 19-02-2021 06:38:51

  119. Tunceli dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Slm web siteniz inanki dikkatimi çekti, şukuladım , doruk – 115

  120. selamun aleyküm sayfa inan ki hoşuma gitti, şukuladım

  121. Selam herkese paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, tebrikler

  122. Hakkari dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , Aylin – 160

  123. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki iyi, teraziye tıkladım

  124. Adana dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selam siteniz süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 17

  125. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 431

  126. Merhaba paylaşım inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  127. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler , hatice – 258

  128. Adıyaman dan kimler var. Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. . Selamlar paylaşımın cidden iyi, twitter da paylaştım , ali – 345

  129. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  130. Selamın aleyküm siteniz vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  131. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Mrb web siten cidden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 346

  132. Selamın aleyküm sayfanız yeminle dikkatimi çekti, sağolun

  133. Aydın merkezden ben . Mrb bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-05-2021 12:07:54

  134. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfanız valla çok iyi, facebookta paylaştım , ali – 238

  135. Selam paylaşım inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link