Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum.

Kelimenin tam anlamıyla fakehatecrimes org aramadıkça göremezsiniz. Geçen gün sahte nefret suçları, sahte nefret suçları listesi vb. İle bulmaya çalışıyordum ve sadece nefret suçlarının ne kadar kötü olduğuna dair sonuçlar verdi. Tabii Duckduckgo hemen doğru sonucu verdi.

Google tarafından başka kaç site kara listeye alındı? Biliyormuyuz? Birinin bir liste yapıp yapmadığını merak ediyorum. Bu, dünyanın en büyük arama motoru tarafından sansürdür ve bu noktada sansürün izin verilmediği bir kamu malı olarak görülmelidir. Zaten burada olmadıkça çoğu insan bunu fark etmez, ancak Google gördüğümüzü manipüle eder.

“Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum.” üzerine 94 yorum

  1. Sakarya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 31-01-2020 22:22:59

    Cevapla
  2. Bartın merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-02-2020 05:25:09

    Cevapla
  3. Trabzon merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın valla hayran edici, şukuladım 05-02-2020 07:58:56

    Cevapla
  4. Çorum merkezden ben ziya. Selam herkese sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler 07-02-2020 22:58:47

    Cevapla
  5. Bingöl merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siten gerçekten hayran edici, teşekkürler 10-02-2020 02:52:43

    Cevapla
  6. Bolu merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 06:33:27

    Cevapla
  7. Yalova merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 29-02-2020 12:29:59

    Cevapla
  8. Tekirdağ merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfan inanki çok iyi, twitter da paylaştım 29-02-2020 22:48:03

    Cevapla
  9. Artvin merkezden ben doruk. Selam herkese sayfan inanki çok hoşuma gitti, saolun 01-03-2020 13:28:18

    Cevapla
  10. Batman merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 02-03-2020 05:24:27

    Cevapla
  11. Niğde merkezden ben banu. Mrb paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-03-2020 05:23:38

    Cevapla
  12. Bolu merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım 12-03-2020 12:06:26

    Cevapla
  13. Adıyaman merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın valla güzel, sağolun 23-03-2020 13:23:49

    Cevapla
  14. Bitlis merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, tebrikler 24-03-2020 16:17:31

    Cevapla
  15. Nevşehir merkezden ben ziya. Selam paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 11:04:29

    Cevapla
  16. Siirt merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-03-2020 12:43:23

    Cevapla
  17. Iğdır merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım 09-04-2020 21:42:51

    Cevapla
  18. Şırnak merkezden ben ziya. Mrb paylaşımınız cidden güzel, sosyal medyada paylaştım 16-04-2020 18:15:44

    Cevapla
  19. Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşımınız vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 15:11:34

    Cevapla
  20. Konya merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 04-05-2020 07:14:20

    Cevapla
  21. Kütahya merkezden ben gaye. selamun aleyküm web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, saolun 11-05-2020 16:27:16

    Cevapla
  22. Amasya merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 10:10:50

    Cevapla
  23. Kütahya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web sitesi inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2020 01:45:36

    Cevapla
  24. Artvin merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 04-07-2020 07:46:57

    Cevapla
  25. Tokat merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-08-2020 07:32:18

    Cevapla
  26. Kastamonu merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 03-08-2020 05:22:41

    Cevapla
  27. Çorum merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfan harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-08-2020 13:46:06

    Cevapla
  28. Mersin merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 07-09-2020 00:41:09

    Cevapla
  29. Yalova merkezden ben ali. Merhaba siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 07-09-2020 11:46:40

    Cevapla
  30. Trabzon merkezden ben Emine. Selamlar siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 07-09-2020 22:43:16

    Cevapla
  31. Kahramanmaraş merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfa valla dikkat çekici, şukuladım 17-09-2020 19:47:23

    Cevapla
  32. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Slm siten vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım , emin – 206

    Cevapla
  33. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfan inan ki çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 449

    Cevapla
  34. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , – 264

    Cevapla
  35. Ankara merkezden ben gaye. Slm paylaşımın harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-10-2020 11:37:09

    Cevapla
  36. Bu konu : ” Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum. ” çok güzel. Mrb web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım , elif yılmaz – 300

    Cevapla

Yorum yapın