Kategoriler
Genel

Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum.

Kelimenin tam anlamıyla fakehatecrimes org aramadıkça göremezsiniz. Geçen gün sahte nefret suçları, sahte nefret suçları listesi vb. İle bulmaya çalışıyordum ve sadece nefret suçlarının ne kadar kötü olduğuna dair sonuçlar verdi. Tabii Duckduckgo hemen doğru sonucu verdi.

Google tarafından başka kaç site kara listeye alındı? Biliyormuyuz? Birinin bir liste yapıp yapmadığını merak ediyorum. Bu, dünyanın en büyük arama motoru tarafından sansürdür ve bu noktada sansürün izin verilmediği bir kamu malı olarak görülmelidir. Zaten burada olmadıkça çoğu insan bunu fark etmez, ancak Google gördüğümüzü manipüle eder.

“Vay. Google'ı kullanarak fakehatecrimes.org için bir arama sonucu bulmaya herkese meydan okuyorum.” için 34 yanıt

Sakarya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran edici, teşekkürler 31-01-2020 22:22:59

Bartın merkezden ben elif yılmaz. Mrb bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-02-2020 05:25:09

Trabzon merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın valla hayran edici, şukuladım 05-02-2020 07:58:56

Çorum merkezden ben ziya. Selam herkese sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler 07-02-2020 22:58:47

Bingöl merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siten gerçekten hayran edici, teşekkürler 10-02-2020 02:52:43

Bolu merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 13-02-2020 06:33:27

Yalova merkezden ben gaye. Selamın aleyküm bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 29-02-2020 12:29:59

Tekirdağ merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfan inanki çok iyi, twitter da paylaştım 29-02-2020 22:48:03

Artvin merkezden ben doruk. Selam herkese sayfan inanki çok hoşuma gitti, saolun 01-03-2020 13:28:18

Batman merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 02-03-2020 05:24:27

Niğde merkezden ben banu. Mrb paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-03-2020 05:23:38

Bolu merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siten süper ötesi hayran edici, facebookta paylaştım 12-03-2020 12:06:26

Afyon merkezden ben banu. Slm siteniz ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım 16-03-2020 23:01:32

Adıyaman merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın valla güzel, sağolun 23-03-2020 13:23:49

Bitlis merkezden ben banu. Merhaba bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, tebrikler 24-03-2020 16:17:31

Nevşehir merkezden ben ziya. Selam paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 25-03-2020 11:04:29

Siirt merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-03-2020 12:43:23

Iğdır merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım 09-04-2020 21:42:51

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir