Vietnam gerçek bir komünist ülke, sevdiğim ve 5 yıldır yaşadığım bir yer, şu anda ülkemizden daha özgür ve umut verici hissetti.
Maskenizi takın Aşı olun Otoriteyi sorgulama
Bunları yapmazsanız, bir “komplo teorisyeni” olarak etiketleneceksiniz ve olmalısınız, yanlışlıkla kendiniz için düşünmeye nasıl cüret edersiniz?
Gaziantep merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız vallaha hayran edici, sağolun 21-11-2020 16:52:22
Hatay merkezden ben . merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, saolun 22-11-2020 08:42:29
merhaba arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler
Merhabalar paylaşımın inanki çok güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” vietnam> ABD ” çok güzel. Merhaba herkese siten inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım , emin – 393
Mrb bu web sitesi ciddiyim iyi, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar siten inan ki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bolu dan kimler var. vietnam> ABD . selam arkadaşlar siteniz yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , gaye – 240
selamun aleyküm siten cidden çok güzel, saolun
Bu konu : ” vietnam> ABD ” çok güzel. Merhaba siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler , gaye – 4
Kastamonu merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha iyi, saolun 24-12-2020 21:30:56
İstanbul dan kimler var. vietnam> ABD . Slm siteniz yeminle çok iyi, saolun , mehmet – 414
Kırıkkale dan kimler var. vietnam> ABD . Merhaba herkese bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , – 42
Slm siteniz vallaha billaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Osmaniye dan kimler var. vietnam> ABD . Selamlar siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , doruk – 72
Bu konu : ” vietnam> ABD ” çok güzel. Selam web siten gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ziya – 273
Selam paylaşımınız yeminle güzel, şukuladım
Bu konu : ” vietnam> ABD ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım , ziya – 454
Selam paylaşım inan ki çok güzel, saolun
Selam paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” vietnam> ABD ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ziya – 315
Kilis merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 01-02-2021 22:05:34
Bu konu : ” vietnam> ABD ” çok güzel. Slm sayfan inan ki hayran bıraktı, tebrikler , – 212
Kırıkkale merkezden ben ziya. Selam bu web sitesi inan ki hayran edici, twitter da paylaştım 09-02-2021 14:36:49
Bingöl merkezden ben doruk. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden dikkat çekici, saolun 24-02-2021 04:23:36
selamun aleyküm bu web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım