Üç aydır hastaydım, ölmemiştim ama hayatı değiştiren izolasyon ve nefes alma sorunları .. karantinadan çıkmak üzereyken tekrar hastalandım ve o hafta sonu George Floyd öldü. Kilitlenme hayatımı daha da kötüleştirdi ve iyileşmeyi imkansız hale getirdi .. D vitamini bunu benim için çok daha iyi hale getirirdi. Virüs gerçek, kilitlenme boktan
Niğde dan kimler var. Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte . Selam herkese paylaşımınız ciddiyim iyi, sağolun , elif yılmaz – 49
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 153
Erzurum merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm siten harbiden hoşuma gitti, tebrikler 24-12-2020 23:24:20
Kırşehir dan kimler var. Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte . Selamın aleyküm sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , mehmet – 138
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki iyi, sağolun , – 5
Kütahya dan kimler var. Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte . Selam herkese paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, saolun , ahmet – 146
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha hayran edici, teşekkürler , hatice – 151
Rize dan kimler var. Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte . Selamın aleyküm web sitesi inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Emine – 201
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın cidden hayran edici, face de paylaştım , Hasan – 8
Amasya dan kimler var. Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte . Selam herkese paylaşımınız cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 65
Mersin merkezden ben elif yılmaz. Slm paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 27-01-2021 05:41:49
Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki mükemmel, face de paylaştım
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. Selam herkese sayfan inanki hayran edici, saolun , ali – 164
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. Selam herkese sayfa valla mükemmel, twitter da paylaştım , mehmet – 144
Erzurum merkezden ben emin. Slm web siteniz yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım 14-02-2021 13:21:51
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız valla dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , ali – 293
Bu konu : ” Virüs Gerçek Gerçek. Pandemi Sahte ” çok güzel. Selam sayfan vallaha dikkat çekici, şukuladım , doruk – 369