Bağlamdan hatırladığım tek şey, bir adamın arkadaşını arayarak yanlış bir dönüş yaptığını söylemesi (Nevada? Yanlış olabilir) ona yaklaşırken (sesli olarak) 1 belki arka planda konuşan ve garip bir şey söyleyen iki adam doğru silah sesleri gitmeden önce.

ABD’nin çöl benzeri bir bölgede olduğundan oldukça eminim. Bu kaydı şimdi hatırladım, ama 5-7 yıl önce izlediğimi biliyorum. YouTube ve ebaumsworld’taydı, ancak her iki sitede de bağlantıyı bulamadım.

Bu kaydı gerçekten merak ediyorum ve herhangi bir içgörü varsa bu harika olurdu

Teşekkürler!

Author

82 Comments

  1. Düzce merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, teşekkürler 20-08-2020 11:12:49

  2. Denizli merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 21-08-2020 18:03:21

  3. Slm paylaşım ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım

  4. Iğdır merkezden ben mehmet. Selam web siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 21-08-2020 23:37:02

  5. Kütahya merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşım valla mükemmel, saolun 21-08-2020 23:37:12

  6. Adıyaman merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımınız valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 26-08-2020 18:50:24

  7. Uşak merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 29-08-2020 21:33:48

  8. Manisa merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar paylaşımın inanki çok güzel, linkedinde paylaştım 06-09-2020 20:19:29

  9. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar siteniz yeminle çok güzel, twitter da paylaştım

  10. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Selam bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım 16-09-2020 00:31:40

  11. Mersin merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfan cidden hoşuma gitti, tebrikler 23-09-2020 23:38:23

  12. Sivas merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız yeminle güzel, şukuladım 02-10-2020 10:04:15

  13. Kayseri merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:21:37

  14. Ağrı dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . selamun aleyküm paylaşımın inan ki iyi, tebrikler , ahmet – 249

  15. Gürbüz Reply

    Afyon dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selamlar paylaşımınız ciddiyim iyi, şukuladım , Gürbüz – 255

  16. Bingöl dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selam web siteniz yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , gaye – 410

  17. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten mükemmel, saolun , elif yılmaz – 124

  18. Gümüşhane merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız inanki çok güzel, facebookta paylaştım 14-11-2020 05:21:20

  19. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz hayran bıraktı, saolun

  20. Trabzon dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selam herkese paylaşım inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 86

  21. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Slm paylaşım gerçekten çok güzel, tebrikler , gaye – 26

  22. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, şukuladım , banu – 409

  23. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  24. Gürbüz Reply

    Isparta dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 144

  25. Kütahya merkezden ben . Merhaba herkese siteniz valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 08-12-2020 17:35:30

  26. elif yılmaz Reply

    Kayseri merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm web siten ciddiyim iyi, twitter da paylaştım 11-12-2020 08:52:14

  27. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, teşekkürler , doruk – 432

  28. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Mrb web siteniz yeminle çok güzel, teşekkürler , doruk – 465

  29. Merhaba siteniz harbiden dikkat çekici, face de paylaştım

  30. Siirt dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Mrb sayfan yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ali – 310

  31. Kırıkkale dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Mrb bu web sitesi yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun , Hasan – 354

  32. Kırıkkale merkezden ben ziya. selamun aleyküm bu web sitesi cidden iyi, face de paylaştım 01-01-2021 09:53:53

  33. Kilis merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 01-01-2021 10:14:06

  34. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım , – 271

  35. Afyon merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım 11-01-2021 00:16:29

  36. Aksaray dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . selamun aleyküm web sitesi inanılmaz çok güzel, saolun , ziya – 432

  37. Ankara merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 13-01-2021 07:57:20

  38. Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım

  39. Sivas dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . selam arkadaşlar siten inanki mükemmel, face de paylaştım , banu – 352

  40. merhaba arkadaşlar siteniz valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  41. Merhabalar sayfan gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  42. Bingöl merkezden ben gaye. Merhaba sayfanız gerçekten çok iyi, teşekkürler 29-01-2021 20:41:25

  43. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım , ali – 422

  44. Slm sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  45. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi iyi, tebrikler

  46. elif yılmaz Reply

    Selamın aleyküm web siten valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  47. Adana merkezden ben banu. Selam sayfan inan ki güzel, facebookta paylaştım 14-02-2021 12:29:15

  48. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Mrb sayfanız inanki çok güzel, face de paylaştım , memo – 153

  49. Burdur dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Merhaba herkese sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , – 78

  50. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki güzel, saolun

  51. Erzincan dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selam herkese sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , ziya – 211

  52. merhaba arkadaşlar siten harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  53. Sakarya merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 06-04-2021 07:34:13

  54. selamun aleyküm bu web sitesi inanki dikkat çekici, sağolun

  55. Van dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Merhabalar sayfa inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , memo – 383

  56. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 2

  57. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun , ahmet – 308

  58. Erzurum merkezden ben doruk. Selam paylaşımın vallaha billaha güzel, saolun 18-05-2021 19:27:57

  59. elif yılmaz Reply

    Bitlis merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım 04-06-2021 19:09:13

  60. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Selamlar sayfan ciddiyim güzel, saolun , banu – 446

  61. Denizli merkezden ben hatice. Merhabalar bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 13-06-2021 16:00:12

  62. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Selam herkese sayfan vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım , ali – 162

  63. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Selam paylaşım cidden güzel, teşekkürler , ali – 21

  64. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım , Hasan – 297

  65. Selam siten inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler

  66. Bitlis merkezden ben memo. Slm sayfan harbiden iyi, linkedinde paylaştım 23-06-2021 19:35:00

  67. Erzincan dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Merhabalar siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , banu – 248

  68. Gümüşhane dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . selamun aleyküm web siteniz harbiden çok iyi, sağolun , ali – 170

  69. Kars dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selam paylaşım harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 120

  70. elif yılmaz Reply

    Gaziantep dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Merhaba herkese siten vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 171

  71. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, saolun , elif yılmaz – 471

  72. elif yılmaz Reply

    Malatya dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . merhaba arkadaşlar paylaşım harbiden hoşuma gitti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 361

  73. Bu konu : ” Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum ” çok güzel. Selam herkese web siteniz inanılmaz çok güzel, teşekkürler , gaye – 112

  74. Balıkesir dan kimler var. Vurulan bir adamın eski bir ish telefon kaydını arıyorum . Selamlar web sitesi inanki mükemmel, sosyal medyada paylaştım , – 176

  75. Uşak merkezden ben doruk. Selam sayfanız inan ki iyi, teraziye tıkladım 27-07-2021 08:37:20

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link