Worldcorp Enterprises yönetim kurulunun talebi üzerine, Worldcorp Enterprises PR ekibinden bizler, Siivagunner ve Worldcorp Enterprises arasındaki ilişki hakkında bir açıklama yapmak istiyoruz.

Siivagunner ve Worldcorp Enterprises’ın birbirleriyle hiçbir bağlantısı yok ve muhtemelen hiçbir zaman da olmayacak.

Siivagunner ekibi, “her gün biraz daha büyüyorum” videosunun bir klibini, bir videoda kullandıklarının farkında olmadan kullandılar. Söz konusu videonun açıklamasında bize kredi verdiler. Yakın zamanda Siivagunner ekibine, bize söylenenlere “ARG” olarak etiketlendiğimizi bildirdikten sonra, ne yazık ki bir yanıt vermeyi reddettiler. Siivagunner ekibi tarafından yaratılan “ARG” ile hiçbir bağlantımız yok ve bir “ARG”nin tam olarak ne olduğundan hala emin değiliz.

Siivagunner ekibine karşı herhangi bir olumsuz düşüncemiz yok, ancak Siivagunner ekibinin güvenliği ve korunması için ikisi arasında hiçbir bağlantı olmadığını duyurmamız tavsiye edildi.

Bu açıklamayı burada sonlandırıyoruz.

Author

55 Comments

  1. Kırklareli merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siten cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 28-06-2021 11:47:40

  2. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm web siten ciddiyim dikkatimi çekti, saolun

  3. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım , memo – 386

  4. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten inanılmaz güzel, saolun , mehmet – 275

  5. Konya merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi inanılmaz iyi, twitter da paylaştım 28-06-2021 16:28:27

  6. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz yeminle güzel, şukuladım , elif yılmaz – 156

  7. Selam paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  8. Diyarbakır dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . Selamın aleyküm siten harbiden hayran edici, twitter da paylaştım , memo – 324

  9. Merhabalar sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  10. Mersin merkezden ben Aylin. Slm sayfan harbiden çok iyi, tebrikler 28-06-2021 17:00:06

  11. elif yılmaz Reply

    Çorum merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfan cidden güzel, saolun 28-06-2021 19:32:03

  12. elif yılmaz Reply

    Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımın cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 28-06-2021 19:32:12

  13. Rize merkezden ben Aylin. Merhabalar siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 28-06-2021 19:43:01

  14. Selamın aleyküm web siteniz gerçekten dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  15. Selamlar sayfanız inanki çok hoşuma gitti, şukuladım

  16. Eskişehir dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . Selamlar siteniz vallaha güzel, facebookta paylaştım , doruk – 13

  17. Çanakkale merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 28-06-2021 23:02:00

  18. selamun aleyküm paylaşım harbiden mükemmel, sağolun

  19. Selam herkese sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun

  20. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  21. Düzce merkezden ben ali. Slm sayfanız valla hayran edici, saolun 28-06-2021 23:10:11

  22. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi valla çok güzel, facebookta paylaştım , ziya – 159

  23. elif yılmaz Reply

    Eskişehir dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 410

  24. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşım cidden güzel, twitter da paylaştım , memo – 354

  25. Diyarbakır merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar siten vallaha çok iyi, teşekkürler 29-06-2021 00:10:36

  26. Zonguldak merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi valla çok güzel, face de paylaştım 29-06-2021 00:30:42

  27. Yalova merkezden ben ali. selamun aleyküm siteniz ciddiyim hayran edici, teraziye tıkladım 29-06-2021 05:53:42

  28. Adana dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . Merhaba herkese web siteniz inan ki dikkat çekici, saolun , banu – 129

  29. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 456

  30. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten harbiden iyi, facebookta paylaştım , emin – 383

  31. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese sayfa ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 400

  32. Düzce dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . Selamın aleyküm paylaşımınız valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , hatice – 228

  33. Malatya merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 29-06-2021 06:26:38

  34. Kayseri merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun 29-06-2021 06:27:06

  35. Slm paylaşımın süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım

  36. Diyarbakır merkezden ben Hasan. Merhaba herkese bu web sitesi inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 08-07-2021 20:00:46

  37. Kahramanmaraş merkezden ben hatice. Slm paylaşımın yeminle dikkat çekici, sağolun 08-07-2021 22:40:01

  38. Bolu merkezden ben emin. Selam herkese siteniz inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-07-2021 19:26:10

  39. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , gaye – 372

  40. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Slm sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , banu – 220

  41. Muğla merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan valla dikkat çekici, şukuladım 05-08-2021 12:50:46

  42. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Slm web siten vallaha dikkatimi çekti, sağolun , memo – 394

  43. selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim güzel, facebookta paylaştım

  44. Edirne dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . Selam sayfanız cidden mükemmel, teşekkürler , doruk – 344

  45. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba web siten inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun , Hasan – 243

  46. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 349

  47. Bu konu : ” Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler , – 191

  48. Sinop dan kimler var. Worldcorp’un Siivagunner hakkındaki açıklaması, web sitelerinde 2017’ye inanıyorum. . selam arkadaşlar paylaşımınız valla çok iyi, sağolun , ahmet – 129

  49. Diyarbakır merkezden ben banu. Merhaba web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 02-09-2021 05:57:24

Write A Comment