Çin’in 2020’nin başlarında, gezegenin geri kalanıyla biyolojik savaşa girerken, kendi Ülkelerinde meydana gelen bir salgın hakkında yalan söylediğini biliyoruz. Flightaware.com Dünya çapında önceki hava trafiğini gözlemlemenize olanak tanıyacak ve Çin içindeki Wuhan’dan Hong Kong’a, Şanghay’dan Chongqing’e tüm iç uçuşların hepsinin Ekim 2019’da mutlak durduğunu ve Çin’in kasıtlı olarak enfekte kişileri göndermeye devam ettiğini görebiliyoruz. Wuhan’dan Madrid’e, New York’tan Mumbai’ye ve dünyanın diğer büyük şehirlerine COVID19 ile Mart 2020’ye kadar. Bu, virüs bulaşmış sivillerin toplum içinde öldüğünü, sivillerin evlerinde mühürlendiğini ve tüm şehir bloklarını aşıladıklarını gösteren videolar yayarken yapıldı. , tüm hastaneleri 5 günde inşa etmek, korkuyu sürdürmek dışında normalde Büyük siber duvarlarından geçmesine asla izin verilmeyecek apaçık propagandalar. https://g.co/kgs/a5hvDA Çin’in 2020’nin başlarında hiçbir zaman yalnızca bir pandemik propaganda yaşamadığını ve bu nedenle Yeni Yılları hiç yapmadıkları için kutlamalarına izin verildiğini gösteriyor.
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten inanki dikkat çekici, saolun , hatice – 288
Merhaba web siten inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 424
Denizli merkezden ben banu. Merhabalar siten vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 01-01-2021 20:17:28
Selam herkese sayfanız vallaha güzel, teraziye tıkladım
Merhaba herkese siteniz cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Antalya dan kimler var. Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı . Selam herkese paylaşımınız harbiden güzel, twitter da paylaştım , gaye – 475
Kahramanmaraş merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımınız harbiden çok iyi, teşekkürler 11-01-2021 18:33:10
Giresun dan kimler var. Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı . merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden iyi, linkedinde paylaştım , – 415
Ardahan merkezden ben Emine. Selamlar sayfa yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım 13-01-2021 20:35:01
Mrb sayfa cidden çok güzel, sağolun
merhaba arkadaşlar siten gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz cidden hayran bıraktı, tebrikler , – 137
Ağrı merkezden ben Hasan. Mrb siteniz harbiden mükemmel, teşekkürler 20-01-2021 12:08:15
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. Merhaba web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler , ali – 399
Merhaba paylaşım gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım
Ardahan merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siteniz gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım 07-02-2021 01:39:57
Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten iyi, face de paylaştım
Ordu merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-02-2021 03:38:40
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım , Hasan – 297
Selamlar paylaşımın cidden güzel, face de paylaştım
Eskişehir merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım 26-02-2021 18:33:20
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. Selamlar paylaşım cidden çok güzel, twitter da paylaştım , banu – 9
Merhaba sayfan inanki çok güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz inanki dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 309
Manisa merkezden ben hatice. Mrb paylaşımınız vallaha billaha iyi, teşekkürler 10-03-2021 09:48:18
Mrb web siten cidden hayran bıraktı, tebrikler
Rize merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz harbiden güzel, twitter da paylaştım 24-03-2021 15:33:01
Artvin dan kimler var. Wuhan Çin’de hiçbir zaman COVID19 salgını olmadı . Selam web sitesi süper ötesi çok iyi, teşekkürler , banu – 39