Selam millet,
Umarım hepiniz iyi ve sosyal mesafeli olursunuz.
Bir Hint gazetesi için uzun makalede olduğu gibi bir sütun yazıyorum.
Hepiniz bana aşağıdakilerle ilgili ilginç dakika detaylarını gösteren bazı bağlantılar verebilir misiniz?
-
Çin'de politik sistem nasıl yanlış? Ne kadar garip? Aynısına karşı bir isyan var mı?
-
Xi geri kalanı ile karşılaştırıldığında nasıl ücret alıyor? Güvensiz ve gevrek görünüyor, aynı detayları gösteren bağlantılar var mı?
-
oradaki insanların hayatı nasıl? Yabancı basının çoğunda belirtildiği gibi pembe mi? Bence bir PR dublör.
-
orduları hakkında ne düşünüyorsun? Hindistan ile denediler, başarı yok. Japonya ile denediler, ABD ve Japonya'yı daha yakından satın aldı. Yayılmacı zihniyet onlar için nasıl çalışıyor?
Geçenlerde Xi'yi çıplak imparator olarak eleştirdikten sonra Pekin'de bir sanayici olan Ren'in kaybolduğunu duydum. Bu korkutucu.
Şimdiden teşekkürler çocuklar
Iğdır merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 30-03-2020 01:22:42
Şırnak merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 30-03-2020 05:53:39
Merhaba web sitesi harbiden hayran edici, teraziye tıkladım
Denizli merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşımın vallaha iyi, teraziye tıkladım 31-03-2020 09:15:42
Mrb siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar siten inan ki çok iyi, saolun
Erzurum merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız inanki güzel, facebookta paylaştım 04-04-2020 14:07:25
Balıkesir merkezden ben banu. Selamlar sayfa harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-04-2020 10:12:49
Tokat merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz iyi, twitter da paylaştım 06-04-2020 20:44:35
Merhaba herkese sayfanız inan ki güzel, şukuladım
Giresun merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımınız gerçekten güzel, face de paylaştım 19-04-2020 11:28:29
Merhabalar paylaşım inanki çok güzel, tebrikler
Selam siten valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Kırşehir merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 22-04-2020 05:52:00
Selam herkese sayfanız inan ki çok iyi, teraziye tıkladım
Yozgat merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 23-04-2020 07:16:32
Trabzon merkezden ben ziya. Selam herkese web siteniz cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 25-04-2020 21:24:54
Mersin merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 26-04-2020 02:33:40
Mrb paylaşımın vallaha hoşuma gitti, şukuladım
Muğla merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 28-04-2020 20:51:26
Ağrı merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz vallaha hayran edici, şukuladım 29-04-2020 17:43:52
Mrb sayfa ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler
selam arkadaşlar siteniz inanki hayran edici, saolun
Elazığ merkezden ben ali. Selam web sitesi ciddiyim dikkat çekici, sağolun 05-05-2020 17:53:47
Yozgat merkezden ben doruk. Selam siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-05-2020 23:11:33
Tekirdağ merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-05-2020 05:06:37
Van merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz cidden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 07-05-2020 18:07:09
Merhaba sayfan inanki çok iyi, sağolun
Tekirdağ merkezden ben gaye. Merhaba herkese web siteniz valla dikkat çekici, saolun 14-05-2020 08:57:18
Bingöl merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 14-05-2020 12:50:00
merhaba arkadaşlar siten inanki dikkatimi çekti, sağolun
Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar siten vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler
Konya merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan gerçekten çok iyi, teşekkürler 24-05-2020 17:44:52
İstanbul merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfan vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım 26-05-2020 11:44:29
Yozgat merkezden ben gaye. Selamlar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 31-05-2020 05:02:24
Eskişehir merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 03-06-2020 18:52:54
Merhabalar paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler
İzmir merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha mükemmel, şukuladım 12-06-2020 02:32:58
Merhaba herkese siteniz vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Ankara merkezden ben Gürbüz. Mrb siten gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 20-06-2020 10:42:17
İzmir merkezden ben ali. Selam web siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2020 01:08:30
selam arkadaşlar siteniz yeminle iyi, twitter da paylaştım
Nevşehir merkezden ben Aylin. Mrb sayfa gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-07-2020 04:12:00
Ankara merkezden ben Gürbüz. Merhaba web sitesi ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım 03-08-2020 09:42:02
Bayburt merkezden ben ziya. Slm paylaşımın harbiden güzel, sağolun 07-08-2020 00:03:34
Sakarya merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-08-2020 02:49:07
Merhaba herkese paylaşım inan ki mükemmel, şukuladım
Slm web siteniz inanılmaz güzel, facebookta paylaştım
Trabzon merkezden ben Aylin. Selamlar web sitesi vallaha dikkat çekici, şukuladım 17-08-2020 20:12:22
Merhabalar paylaşımınız valla hoşuma gitti, saolun
Kahramanmaraş merkezden ben mehmet. Merhaba herkese bu web sitesi inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-08-2020 00:16:02
Merhaba web sitesi vallaha iyi, tebrikler
Selam herkese siten yeminle hayran bıraktı, sağolun
selam arkadaşlar sayfa gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Karaman merkezden ben gaye. Selam sayfan inan ki çok iyi, şukuladım 26-09-2020 00:58:50
Adıyaman merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 30-09-2020 14:20:20
Aksaray merkezden ben ahmet. Slm siten gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 02-10-2020 11:34:27
Denizli dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Merhaba herkese web sitesi cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 377
Merhabalar paylaşımınız valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Adana dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selamlar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 185
Niğde dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Merhabalar paylaşımınız yeminle çok iyi, tebrikler , ziya – 110
Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 30-10-2020 02:59:21
merhaba arkadaşlar siten gerçekten hayran bıraktı, saolun
Rize dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Slm web siteniz harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım , doruk – 420
Uşak merkezden ben gaye. Selam web sitesi inanılmaz güzel, teşekkürler 14-11-2020 08:53:57
Çanakkale dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selamın aleyküm paylaşımın harbiden hayran edici, saolun , ahmet – 20
Kocaeli merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 21-11-2020 17:09:46
Burdur merkezden ben doruk. Mrb sayfa vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 25-11-2020 16:39:53
Selam web siten cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım
İstanbul dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Mrb web sitesi inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 122
Mrb sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun
Kütahya dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . merhaba arkadaşlar web siten inanki hayran edici, tebrikler , memo – 498
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. Merhaba herkese web siten inanılmaz iyi, teşekkürler , Emine – 389
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler , Emine – 382
Merhabalar web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. Selam web sitesi vallaha mükemmel, tebrikler , mehmet – 211
selam arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşım yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 134
Balıkesir merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 26-12-2020 17:05:33
Edirne dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selam paylaşımınız valla çok iyi, saolun , gaye – 393
Tokat dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selam web siteniz valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 7
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten cidden hayran edici, sağolun , ali – 447
Malatya merkezden ben memo. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, sağolun 26-12-2020 17:06:11
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. Merhabalar sayfan yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım , banu – 71
Yozgat dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . selam arkadaşlar paylaşımın valla mükemmel, teraziye tıkladım , Hasan – 421
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. Merhabalar web siteniz vallaha billaha iyi, şukuladım , ziya – 380
Artvin dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Mrb paylaşımınız inan ki çok güzel, twitter da paylaştım , ali – 56
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz valla ilgi uyandırıcı, tebrikler , elif yılmaz – 37
Mrb siten vallaha mükemmel, facebookta paylaştım
Slm bu web sitesi inanılmaz iyi, şukuladım
Çanakkale dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . merhaba arkadaşlar siteniz inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım , emin – 1
Selamın aleyküm web sitesi gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım
Merhabalar sayfanız valla dikkatimi çekti, teşekkürler
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. Selamlar sayfanız valla dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 381
İzmir dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selamın aleyküm sayfa gerçekten iyi, şukuladım , Hasan – 454
Van merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 30-12-2020 16:25:59
Ankara merkezden ben ali. Selam herkese paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-12-2020 13:01:49
Karaman merkezden ben ali. selamun aleyküm siteniz inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım 02-01-2021 02:09:07
Bu konu : ” Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki çok güzel, sağolun , Gürbüz – 355
Afyon dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selamın aleyküm web sitesi inanki hoşuma gitti, tebrikler , doruk – 84
merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi dikkat çekici, sağolun
Iğdır dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . selamun aleyküm siteniz süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 40
Hatay merkezden ben ali. Selam herkese sayfa inanki hayran edici, şukuladım 25-01-2021 13:20:18
Konya dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Selamlar siten inan ki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Emine – 160
Hakkari dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Merhaba bu web sitesi vallaha billaha güzel, saolun , – 194
Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok iyi, sağolun
Artvin merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden güzel, linkedinde paylaştım 17-02-2021 13:54:54
Van dan kimler var. Xi, TBM ve yayılmacı Askeri ile ilgili içeriden ayrıntılar . Mrb sayfanız gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım , memo – 429
Selamın aleyküm sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Ardahan merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa cidden hoşuma gitti, şukuladım 26-02-2021 04:31:44