Son zamanlarda Facebook ve Instagram’da doğrulandım ve 2 hafta içinde yalnızca doğrulanmış profiller için instagram gruplarına davet almaya başladım. Bana nasıl “ünlü” olduğumla ilgili birçok soru soran bir adamla konuştum (ünlü değilim, sadece iyi bir basın ve küçük bir takipçim var). Mavi çekimden faydalanmam gerektiğini ve beni takip etmemi daha da geliştirecek insanlarla tanıştıracağını söyledi ve aralarında ve katıldığım gruplar arasında aldatmaca eğitimi aldım.
Bu süper zengin insanları neden büyük takiplerle gördüğünüzü hiç merak ettiniz mi? Paranız varsa “ünlü” olabilirsiniz. Gerçek takipçiniz yarattığınız sahte olanı geçene kadar şöhretin görünümünü manipüle etmenin basit metrikleri. En azından maruz kaldığım 300 kadar “ünlü” insanla böyle çalışır:
-Mavi kontrol DM gruplarına davet edin. Mavi bir çekiniz varsa, ücretsiz olarak alırsınız. Eğer girmezseniz, içeri girmek için ağır bir bedel ödersiniz. Bize takipçileri olmasa bile arkadaşlarımıza ücret karşılığında getirebileceğimizi söylediler. Bu gruplarda, yaptığınız her gönderi gruptaki herkes tarafından yorumlanır, beğenilir ve kaydedilir. Thats içinde bulunduğunuz grup başına 50 mavi kontrol yorum. Bu sizi beslemeleri kadar darbelere ve keşfetmeye götürür.
-Yüksek kaliteli takipçiler ve beğeniler taklit eder. Bunlar normal insanlardan satın alınan ve daha sonra botlar tarafından işletilen gerçek hesaplardır. Onları kullanmak için bir fiyat var ve onun ucuz değil ama her hesap tamamen yasal görünüyor. Bunlar otomatik olarak yayınladığınız her şeyi beğenecek ve varlığınızı artıracak.
sahte haber PR. Bullshit haber geri dönüşüm web siteleri sizinle ilgili makaleler yazmak için kullanılacaktır. 10 makale için ağır bir ücret ödüyorsunuz. Neden on? Güçlü alanlardan gelen on web makalesi, dikkate değer olduğunuz anlamına gelir ve bağlantıyı ödeyerek Insta’ya gönderebilecek olan mevcut “PR” kişilerden mavi bir çek alabilirsiniz.
İnternetţte, internet ünlüsün. Sizi keşif sayfasında gören herkes yine de olduğunuzu düşünüyor, bu yüzden kötü fotoğraflanmış benliğinizi takip etmek için motive oluyorlar. Sırada ne var?
Çok satan bir yazar olmak ister misiniz? Kolay, bir hayalet yazar sağlayan ve bir fotoğraf çekimi yapan, sizin için bir web sitesi yapar ve sizin için yazdıkları saçmalık kitabının toplu alımlarını müzakere eder. Boom kendine en çok satan bir şey aldın.
Anlamlı tekliflerle tanınmak ister misiniz? Metin yazarları bunları sizin için yazmak için kullanılabilir. Şahsen içerik isteyen çok sayıda popüler “motivasyonel” insan gördüm.
Tanınabilir isimlerle dirsekleri ovmak gibi görünmek ister misiniz? B-list yıldızları sizi tanıtmak için kullanılabilir ve görünüm ücretleriyle aynı fiyata sizi tanıdıkları gibi davranırlar. Şimdi ekstra ünlü görünüyorsun!
Liste sonsuz. Spotify oynar ve takip eder. Youtube görüntülemeleri ve subs. Facebook takip ediyor. Ve çevrimiçi olarak gördüğünüz $ 10/1000 takipçi siteleri tarafından değil. Kendilerine adanmış sunucularla ağır hizmet sahte. Bu delilik. Tamamen fabrikasyon ve brüt. İsimleri adlandırmıyorum ya da konvozların ekran görüntülerini almıyorum, bu bir poz değil Sadece göğsümden istedim. Biraz kazı yaparak birisinin bunun çoğunu bulabileceğinden eminim. Cheapo seviyesinde bulmak kolay, ancak yüksek dereceli dolandırıcılık orada.
Insta Fame satılık ve bu alt resimlerdeki photoshop kadar sahte.
Selam herkese siten ciddiyim çok iyi, teşekkürler
Yalova merkezden ben mehmet. selamun aleyküm sayfanız gerçekten güzel, tebrikler 09-05-2020 19:54:11
Bursa merkezden ben ahmet. Mrb siteniz ciddiyim çok güzel, saolun 11-05-2020 22:56:10
Selamın aleyküm paylaşımın harbiden güzel, twitter da paylaştım
Slm web sitesi gerçekten güzel, saolun
Adana merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siten süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım 12-05-2020 19:16:20
Selam herkese siteniz gerçekten hayran edici, şukuladım
Karaman merkezden ben banu. Mrb web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 08:08:33
Merhaba herkese siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, şukuladım
Diyarbakır merkezden ben banu. Selam herkese web siten vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 11:18:37
Kırklareli merkezden ben Aylin. Mrb siteniz vallaha iyi, linkedinde paylaştım 14-05-2020 11:18:42
Kastamonu merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımın cidden çok iyi, saolun 14-05-2020 11:18:46
Merhaba web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler
Isparta merkezden ben Emine. Selam sayfa süper ötesi hayran edici, şukuladım 14-05-2020 11:18:56
Yalova merkezden ben banu. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım 14-05-2020 11:19:00
Merhabalar web siten vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar siteniz inanki iyi, face de paylaştım
Slm sayfa ciddiyim çok iyi, face de paylaştım
Selamlar sayfanız süper ötesi çok iyi, sağolun
Mersin merkezden ben mehmet. Slm paylaşımın harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 05-06-2020 06:19:41
Mrb paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Iğdır merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siten cidden dikkatimi çekti, saolun 10-06-2020 11:24:02
Merhabalar sayfa vallaha billaha iyi, saolun
Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım
Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa ciddiyim iyi, saolun 20-06-2020 02:52:05
Eskişehir merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfa vallaha billaha iyi, saolun 21-06-2020 10:12:16
Balıkesir merkezden ben ali. Merhaba web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 28-06-2020 07:32:08
Kırklareli merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım 02-07-2020 01:43:22
Selam herkese web sitesi vallaha billaha güzel, saolun
Merhaba herkese paylaşım inanki iyi, saolun
selam arkadaşlar siten cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, tebrikler
Merhaba paylaşımınız vallaha iyi, tebrikler
Gümüşhane merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz güzel, facebookta paylaştım 10-08-2020 05:56:47
Çorum merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siteniz inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım 12-08-2020 22:04:50
Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, saolun
selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım
Konya merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siten cidden iyi, teraziye tıkladım 16-08-2020 13:34:54
Sakarya merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 22-08-2020 16:52:44
Muğla merkezden ben ziya. Slm sayfanız süper ötesi güzel, şukuladım 23-08-2020 15:16:43
Balıkesir merkezden ben doruk. Slm siten cidden dikkat çekici, teşekkürler 03-09-2020 00:39:30
Mrb sayfanız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım
Konya merkezden ben ali. Selamın aleyküm web sitesi yeminle hayran edici, teraziye tıkladım 16-09-2020 11:26:38
Merhaba paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Mardin merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız cidden mükemmel, facebookta paylaştım 29-09-2020 17:03:20
Konya merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:30:48
Bilecik merkezden ben ziya. Merhaba siteniz süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 20-10-2020 04:25:35
Bu konu : ” XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi yeminle dikkat çekici, tebrikler , – 226
Bu konu : ” XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim ” çok güzel. Selam herkese web sitesi inan ki çok güzel, teraziye tıkladım , ziya – 318
merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım
Bu konu : ” XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim ” çok güzel. Merhaba web siteniz valla dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , hatice – 434
Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha hayran edici, tebrikler
selamun aleyküm siteniz yeminle iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim ” çok güzel. Selamlar web siten vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler , doruk – 488
merhaba arkadaşlar sayfan yeminle dikkat çekici, teşekkürler
Bolu dan kimler var. XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim . Merhaba siteniz inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , banu – 450
Selamın aleyküm paylaşımın valla çok hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim ” çok güzel. Slm paylaşım inan ki hayran edici, sağolun , Hasan – 442
Malatya merkezden ben emin. Slm siteniz cidden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 31-12-2020 14:33:28
Selam siteniz gerçekten çok iyi, şukuladım
Bu konu : ” XPost / r / Instagramreality: Saçmalık Insta-ünlü dünyasındaki deneyimim ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , mehmet – 393
merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım
Selamın aleyküm sayfa inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım
Mrb sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Selam herkese paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım