Rastgele ya burada soru varsa. Ya Biden ve Trump’ı sürecin dışına çıkarsan ve yeni hükümetin olarak bir gecede Çin veya Rusya’yı seçmen gerekse, kim olurdu? Elbette buna neden olan perde arkasında bir tür gölgeli şeyler olurdu. Bu sorunun arka planı, bu soruda hangi kıçını tercih edersin ve neden?
Gümüşhane merkezden ben gaye. Slm web siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 11-10-2020 02:24:14
selamun aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar siteniz cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Selam herkese sayfa cidden mükemmel, teşekkürler
Merhaba herkese web siten yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız valla dikkatimi çekti, sağolun , ziya – 378
selam arkadaşlar sayfan vallaha hayran edici, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız cidden mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 309
Rize merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 24-10-2020 06:51:11
Mrb web siteniz valla dikkat çekici, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. Selamlar paylaşım inanki hoşuma gitti, saolun , Aylin – 54
Selam web siteniz inanki hoşuma gitti, saolun
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. Selam herkese sayfa harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım , banu – 494
Merhaba paylaşımınız inanılmaz mükemmel, face de paylaştım
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inanki güzel, twitter da paylaştım , memo – 448
Denizli dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Merhabalar sayfanız vallaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 234
Kayseri merkezden ben emin. Selamın aleyküm siteniz inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 22-11-2020 18:47:15
Bolu dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Merhaba herkese sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , hatice – 174
Van merkezden ben Gürbüz. Merhabalar sayfan harbiden hayran bıraktı, twitter da paylaştım 23-11-2020 21:26:20
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. Slm siteniz inanılmaz çok güzel, şukuladım , ahmet – 324
Siirt dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Merhaba siten vallaha iyi, teşekkürler , Emine – 83
merhaba arkadaşlar sayfan inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Batman dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Mrb web sitesi harbiden hayran bıraktı, saolun , elif yılmaz – 243
Sakarya merkezden ben gaye. Mrb sayfa ciddiyim hoşuma gitti, teşekkürler 20-12-2020 05:27:48
Sivas merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler 23-12-2020 13:52:34
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , gaye – 226
Bu konu : ” Ya siz beyler ve kızlar için soru ” çok güzel. selam arkadaşlar siten harbiden hoşuma gitti, saolun , elif yılmaz – 437
Aydın dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Selam herkese paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Gürbüz – 51
Bilecik dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Merhaba herkese sayfa yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler , Aylin – 357
Kars dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . selamun aleyküm web siten inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım , banu – 287
Nevşehir dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Selam herkese siten yeminle iyi, linkedinde paylaştım , mehmet – 61
Karaman merkezden ben banu. Selam siteniz gerçekten dikkat çekici, saolun 28-01-2021 21:59:29
Isparta dan kimler var. Ya siz beyler ve kızlar için soru . Selamlar siten harbiden dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 28
Denizli merkezden ben hatice. Slm sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 22-02-2021 08:57:55
İzmir merkezden ben Hasan. Mrb sayfa valla mükemmel, şukuladım 26-02-2021 00:39:53