Yahoo! yorumları askıya alır

Yıllardır yahoo makaleleri hakkında yorum yapıyorum. Kısa süre önce makaleler hakkında yorum yapmayı askıya aldılar. İnanıyorum ki bazı sert sola dönen hikayeler bastırıyorlardı ve yorumların çoğu destekleyici değildi. Seçim yılı kool-yardım içmeyecek insanlar tarafından getirilen bir msm “haber” kaynağı görmek güzel.

“Yahoo! yorumları askıya alır” üzerine 40 yorum

  1. Edirne merkezden ben mehmet. Slm siten inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 24-07-2020 18:07:39

    Cevapla
  2. Bursa merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım 25-07-2020 09:22:58

    Cevapla
  3. Balıkesir merkezden ben ali. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, şukuladım 25-07-2020 15:18:34

    Cevapla
  4. Mardin merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 25-07-2020 15:20:24

    Cevapla
  5. Aksaray merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-07-2020 15:21:51

    Cevapla
  6. Kilis merkezden ben banu. Merhabalar web siten vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 25-07-2020 15:24:03

    Cevapla
  7. Şanlıurfa merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımınız inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 25-07-2020 15:24:38

    Cevapla
  8. Denizli merkezden ben elif yılmaz. Mrb sayfanız cidden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 12-08-2020 16:55:45

    Cevapla
  9. Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web sitesi valla mükemmel, şukuladım 17-08-2020 03:46:28

    Cevapla
  10. Van merkezden ben ziya. Merhaba web sitesi harbiden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 05-09-2020 05:43:49

    Cevapla
  11. Karabük merkezden ben banu. Selam paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 07-09-2020 23:38:41

    Cevapla
  12. Bursa merkezden ben ali. Merhaba paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 01-10-2020 19:07:30

    Cevapla
  13. Bu konu : ” Yahoo! yorumları askıya alır ” çok güzel. Merhaba sayfa valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 197

    Cevapla

Yorum yapın