Bu yüzden, muhtemelen bugün Rusya’da kuş gribinin onaylandığını hepimiz biliyoruz… ve bunun “tesadüf” kısmı, burada EPA’nın bir COVID-19 tedavisini onayladığını… havaya püskürtüldüğünü söyleyen başka bir gönderi gördüm.
Kuş gribi olabilirmiş gibi görünüyor.
Diyarbakır merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 21-02-2021 04:32:39
Bu konu : ” Yani… Birkaç bulmaca parçasını bir araya getiriyorum ve bu sadece bir tesadüf olabilir, ama biraz tuhaf. ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inan ki iyi, saolun , Hasan – 497
Kütahya merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, şukuladım 21-02-2021 05:06:01
Ağrı dan kimler var. Yani… Birkaç bulmaca parçasını bir araya getiriyorum ve bu sadece bir tesadüf olabilir, ama biraz tuhaf. . Merhabalar web sitesi valla ilgi uyandırıcı, şukuladım , gaye – 315
Çankırı dan kimler var. Yani… Birkaç bulmaca parçasını bir araya getiriyorum ve bu sadece bir tesadüf olabilir, ama biraz tuhaf. . Merhabalar paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , – 355