100 bozukluğum var.
reddit’in nasıl çalıştığını tam anlamıyla bilmiyorum. ama arada bir, interweb’e aptalca şeyler yazdığım için ödül aldığımı biliyorum.
Yani. Ödül gibi bazı yorumları ödüllendirmeyi seveceğim. ya da her neyse. Para harcamayacağım ama sanırım birini ödüllendireceğim.
tek şart idk’i sevmektir. insanların birbirine altın vermesi gerekiyor. reddit’in ne kadar aptal olduğunu çürütmek için. en geri zekalı gönderilerde her zaman bir sürü ödüllü aptalca şeyler görüyorum. 100 jetonla yapabileceğim her şeyi bir kişiye ödüllendireceğim ve karşılığında sadece bu konunun bir ton ödüle dönüşmesini istiyorum.
bu benim komplo. Bilmiyorum. beni amcıklar eğlendir.
Tokat merkezden ben mehmet. Selam herkese web siten vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 21-09-2020 06:21:13
Merhaba sayfan valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Mardin merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfa inan ki hayran edici, şukuladım 23-09-2020 04:46:58
Trabzon merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok iyi, şukuladım 26-09-2020 20:49:57
Karaman merkezden ben gaye. Selam web siten ciddiyim iyi, face de paylaştım 02-10-2020 09:15:48
Mardin merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle çok güzel, tebrikler 02-10-2020 11:18:55
Erzurum dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Merhabalar web siteniz valla hayran edici, tebrikler , mehmet – 16
Tekirdağ merkezden ben memo. Selamlar sayfanız inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 19-10-2020 05:22:18
Iğdır dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . selamun aleyküm bu web sitesi inanki iyi, sağolun , Hasan – 8
Selamın aleyküm sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Diyarbakır dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Hasan – 348
Bu konu : ” yanlışlıkla eşcinsel olabilirim ” çok güzel. Mrb sayfa vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım , banu – 121
Balıkesir dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Mrb siten cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Emine – 440
Tekirdağ dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Selamlar sayfa inanki çok güzel, teşekkürler , Gürbüz – 41
merhaba arkadaşlar web siteniz yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” yanlışlıkla eşcinsel olabilirim ” çok güzel. Mrb sayfan gerçekten güzel, twitter da paylaştım , Emine – 305
Selamlar sayfan inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım
Van dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Mrb bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım , elif yılmaz – 495
Muş dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Mrb bu web sitesi inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ziya – 38
Batman dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . selam arkadaşlar sayfa inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , mehmet – 409
Niğde merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşımın harbiden hoşuma gitti, sağolun 09-12-2020 13:56:06
Kütahya merkezden ben Hasan. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 15-12-2020 22:44:02
Bu konu : ” yanlışlıkla eşcinsel olabilirim ” çok güzel. Mrb web siteniz harbiden hayran edici, teraziye tıkladım , Gürbüz – 83
Artvin merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 21-12-2020 17:48:27
Balıkesir dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Selam paylaşım valla çok güzel, şukuladım , Aylin – 268
Merhaba bu web sitesi ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım
Mardin dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Merhabalar paylaşımın harbiden hoşuma gitti, şukuladım , banu – 107
Bu konu : ” yanlışlıkla eşcinsel olabilirim ” çok güzel. Mrb paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 263
Merhaba herkese sayfanız cidden güzel, linkedinde paylaştım
Gaziantep dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Merhaba siteniz yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 136
Gümüşhane dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Merhaba sayfa cidden çok güzel, facebookta paylaştım , Hasan – 197
Aksaray merkezden ben mehmet. Selamlar sayfa harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım 11-01-2021 20:39:41
Karabük dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Merhaba herkese web siteniz valla çok iyi, tebrikler , mehmet – 147
Bu konu : ” yanlışlıkla eşcinsel olabilirim ” çok güzel. Merhaba web siteniz harbiden mükemmel, facebookta paylaştım , emin – 429
Mrb sayfanız valla iyi, face de paylaştım
İstanbul dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Slm sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , emin – 148
Merhabalar web siten cidden hayran bıraktı, sağolun
Selamın aleyküm paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Slm web siteniz inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Batman dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Aylin – 357
Karaman dan kimler var. yanlışlıkla eşcinsel olabilirim . Mrb paylaşımın vallaha güzel, sağolun , Aylin – 278
Bu konu : ” yanlışlıkla eşcinsel olabilirim ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki çok güzel, facebookta paylaştım , ahmet – 430