Ben ve k7ds’m şakayla tek boynuzlu at olarak adlandırıyorduk, çünkü doğaüstü bir inilti sesi çıkarıyor. “Tek boynuzlu at bu gece sinsi dolaşıyor!” Gibi Eski kovboy komşularımın bunu yıllardır duyduğunu yeni öğrendim. Buna “uzun at” diyorlar. 😨 Geceleri ne zaman duysam, yoluma bakıp herkesin ışıklarının yandığını görebiliyorum.
Açık olmak gerekirse, hepimiz çakallara, çeşitli vahşi hayvanlara ve gerçek atlara aşinayız. Bu farklı bir şey. Ve bu d3f7n kesinlikle organik bir yaratık gürültüsü, mekanik bir ses değil.
Bulunduğun yerde böyle bir şeyin var mı? Bir at, tilki ve havai fişek arasında bir haç gibi geliyor mu ??
Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Selam herkese paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım
Selam herkese paylaşımınız süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar web siten süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım
Siirt merkezden ben Emine. Merhaba siteniz ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler 08-08-2020 14:18:55
selamun aleyküm paylaşımın yeminle iyi, facebookta paylaştım
Kars merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 11-08-2020 02:50:55
Mrb bu web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Mrb web siteniz vallaha billaha mükemmel, tebrikler
Kütahya merkezden ben Aylin. Mrb web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım 26-08-2020 14:18:51
Selamın aleyküm web siteniz cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Siirt merkezden ben ziya. Merhaba herkese siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 02-09-2020 12:50:52
Kilis merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler 04-09-2020 18:06:52
Slm bu web sitesi valla çok güzel, twitter da paylaştım
Selam paylaşımınız ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Antalya merkezden ben gaye. Selam herkese siteniz süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 24-09-2020 18:22:42
merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Van merkezden ben ziya. Slm web siteniz inanki dikkat çekici, tebrikler 07-10-2020 20:51:54
Ordu dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Merhabalar siten vallaha mükemmel, teşekkürler , mehmet – 481
Kırklareli dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Merhaba siten inanki mükemmel, saolun , gaye – 117
merhaba arkadaşlar siteniz cidden çok iyi, tebrikler
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Selamlar web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , gaye – 125
Merhaba herkese sayfa valla hayran edici, teşekkürler
Çankırı merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfan vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 08-11-2020 21:44:51
Konya merkezden ben . Slm web siten süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 10-11-2020 13:47:13
Bayburt dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . selamun aleyküm web sitesi inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 112
Selamlar web sitesi harbiden mükemmel, tebrikler
Merhaba sayfan valla dikkat çekici, tebrikler
Ordu dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok iyi, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 57
Mrb siten inan ki hayran edici, face de paylaştım
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Mrb paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , elif yılmaz – 222
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 53
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım , – 296
Osmaniye merkezden ben ziya. Selam paylaşımınız inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 15-12-2020 22:48:40
Merhaba herkese sayfan vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Uşak merkezden ben Hasan. Mrb bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, şukuladım 31-12-2020 23:38:30
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten vallaha billaha hayran edici, tebrikler , ziya – 384
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi iyi, saolun , elif yılmaz – 143
Şanlıurfa dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Selamın aleyküm siteniz yeminle dikkat çekici, face de paylaştım , Emine – 212
Selam herkese siten vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım cidden çok iyi, teşekkürler , Gürbüz – 473
Mrb paylaşımın yeminle hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Amasya dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Merhaba herkese web siten valla iyi, teşekkürler , Aylin – 302
Adıyaman dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Slm siteniz vallaha billaha güzel, sağolun , Aylin – 227
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Selam web sitesi ciddiyim iyi, facebookta paylaştım , doruk – 463
selamun aleyküm siten vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler
Aydın dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Selam herkese web sitesi gerçekten iyi, tebrikler , hatice – 115
Van dan kimler var. YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. . Selamlar siten gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım , ahmet – 200
Batman merkezden ben . Slm sayfan inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 08-02-2021 05:07:44
Nevşehir merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfan valla dikkat çekici, tebrikler 16-02-2021 20:52:38
Slm web siteniz inan ki hayran bıraktı, saolun
Bu konu : ” YARATIK-POST. Mayıs ve Haziran aylarında Bryan, TX’deki garip çığlık sesleri hatırlıyor musunuz? Bu durumu SADECE öğrendim … Ben de TX’teyim ve iki yıldır ara sıra duyuyoruz. ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım , Aylin – 256