Sevgili Sidney Powell,
TITLE yazım hatalarının kesinlikle hiçbir mazereti yok. Bu nedir? 5. sınıf tarih ödevi? Amerikan demokrasisinin kaderi omuzlarınızda ve İLK sayfasını okumak için prova yapmaya bile zahmet edemediniz? Birinin bu suçlamaları ciddiye almasını nasıl bekliyorsunuz?
Dört Mevsim Peyzaj yeniden düzenleniyor. Bu insanlara aptal gibi görünmeleri için derin devlet tarafından para mı alınıyor?
TLDR; Biden veya Trump’a oy vermeniz umrumda değil … değil mi herşey Resmi bir belgenin ilk cümlesinde bir yazım hatası yapmanın sizi aptal gibi göründüğüne katılıyorum
Kütahya dan kimler var. Yazım Hatalarını Mazeret Yok . Selam web siteniz harbiden hoşuma gitti, sağolun , ali – 78
Bu konu : ” Yazım Hatalarını Mazeret Yok ” çok güzel. Mrb paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Aylin – 143
Ankara dan kimler var. Yazım Hatalarını Mazeret Yok . Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki çok güzel, tebrikler , ali – 177
selamun aleyküm sayfan inan ki hoşuma gitti, sağolun
Bingöl merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siten inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım 08-12-2020 03:05:56
merhaba arkadaşlar sayfan yeminle çok iyi, face de paylaştım
Manisa dan kimler var. Yazım Hatalarını Mazeret Yok . Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha hayran edici, saolun , doruk – 425
Çanakkale dan kimler var. Yazım Hatalarını Mazeret Yok . Merhaba web sitesi ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 43
Bu konu : ” Yazım Hatalarını Mazeret Yok ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım , emin – 162
Bu konu : ” Yazım Hatalarını Mazeret Yok ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim mükemmel, linkedinde paylaştım , ahmet – 439
Bu konu : ” Yazım Hatalarını Mazeret Yok ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki hayran edici, twitter da paylaştım , emin – 277
Mrb siteniz gerçekten hayran edici, teşekkürler
Trabzon dan kimler var. Yazım Hatalarını Mazeret Yok . Slm web siten valla çok güzel, face de paylaştım , emin – 23
Merhaba web siteniz inanki güzel, linkedinde paylaştım
Slm sayfa valla ilgi uyandırıcı, saolun
Düzce merkezden ben emin. Mrb web sitesi gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 11-01-2021 11:24:21
Amasya merkezden ben hatice. Merhaba herkese web siten vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım 11-01-2021 19:26:07
Bu konu : ” Yazım Hatalarını Mazeret Yok ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , hatice – 44
Kırıkkale merkezden ben Emine. Selamlar bu web sitesi cidden mükemmel, face de paylaştım 20-01-2021 04:25:46
Erzincan merkezden ben memo. Slm sayfan yeminle iyi, linkedinde paylaştım 11-02-2021 00:23:58
Mersin dan kimler var. Yazım Hatalarını Mazeret Yok . Mrb paylaşımınız inanki güzel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 491
Merhaba sayfan inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım