Kategoriler
Genel

Yeni Corona virüsü vakası Lin California'nın muhtemelen AMA kökenli olduğu yerde yaşıyorum. Ayrıca rantımı da oku

Hava üssü Trump'ın virüs hastalarına Travis AFB göndermeye karar verdiği aynı şehirde yaşıyorum. Batı kıyısındaki en büyük üslerden biri.

Buraya hasta göndereceklerini duyurduklarında bir şok oldu ve bir salgının görüldüğü yerlerden biri olacağımızı tahmin ettim.

(ayrıca film salgısında öngörülü bir programa giriyorsanız, Travis AFB bu filmle ilgili olduğunu söyledi)

San Francisco ve Sacramento'ya, kuzey Kaliforniya'daki en ağır nüfuslu yerlerden ikisine aynı otoyolda yaklaşık 50 mil uzaklıkta bulunuyoruz.

İzlemesi imkansız olan bir bulaşmaya başlamak için mükemmel bir yeriz.

Bunu biliyorsam, CDC biliyordu ve varsaydığım CDC Trump'a söyledi. Bir kişi hastalanır ve virüsü Fairfield, CA'dan yayarsa, birkaç gün içinde tüm ulusa kolayca yayılabilir.

Fairfield bir banliyö şehridir. SF ve Sac'tan (Kaliforniya capitol) eşit mesafelerde bahsedildiği gibi bir şehir, bir salgını ÖNLEMEYE çalışıyorsanız, enfekte olanların büyük bir yüzdesini buraya göndermek mantıklı değildir.

Bazıları siyasi dünyada spekülasyon yapıyor Trump hastaları kişisel kavgaları olduğu durumlarına gönderiyor ve özellikle Fairfield'ın bu hastaları göndermek için neden kötü bir seçim olduğuna ilişkin bu sağduyu mantığını göz önünde bulundurarak dürüstçe geçmeyeceğim. Birisi hava üssünde enfekte oldu ve yayıldı sanırım ve Walla maçın açık bir gaz tankının hemen yanında yakıldığını düşünüyorum.

Bu virüsün yayılması için o kadar çok yol var ki, yayılmasını istemedikçe neden onları Kuzey Kaliforniya'daki şehirlerden geçen en yoğun ve en ağırlarından birine gönderiyorsunuz?

“Yeni Corona virüsü vakası Lin California'nın muhtemelen AMA kökenli olduğu yerde yaşıyorum. Ayrıca rantımı da oku” için 54 yanıt

Elazığ merkezden ben mehmet. Slm paylaşım süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 27-02-2020 12:00:20

Isparta merkezden ben ali. Selam herkese siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 27-02-2020 12:00:22

Sakarya merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz dikkatimi çekti, saolun 27-02-2020 12:00:27

Gaziantep merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siteniz inanılmaz mükemmel, saolun 27-02-2020 12:00:28

Karaman merkezden ben elif yılmaz. Selam siten harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 27-02-2020 12:00:33

Tokat merkezden ben ali. Slm sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 27-02-2020 20:33:26

Tunceli merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 28-02-2020 04:21:11

Nevşehir merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 21:08:19

Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim güzel, teşekkürler 08-03-2020 17:22:44

Van merkezden ben Emine. Slm web siten harbiden hayran edici, facebookta paylaştım 17-03-2020 21:20:41

Amasya merkezden ben banu. Selam siteniz inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 25-03-2020 12:38:09

Sivas merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 26-03-2020 03:10:57

Bayburt merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siteniz ciddiyim iyi, tebrikler 03-04-2020 03:32:44

Ardahan merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-04-2020 11:43:05

Düzce merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-04-2020 16:51:09

Burdur merkezden ben Emine. Selamlar sayfan inanki çok güzel, facebookta paylaştım 19-04-2020 17:09:12

Zonguldak merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım 20-04-2020 15:59:02

Kars merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm siten valla hoşuma gitti, saolun 22-04-2020 18:31:02

Kırıkkale merkezden ben mehmet. Slm paylaşım yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-04-2020 08:21:00

İstanbul merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 26-04-2020 04:06:05

Batman merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, saolun 05-05-2020 03:08:20

Eskişehir merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfanız inanki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 07-05-2020 20:28:28

Aksaray merkezden ben Gürbüz. Selam herkese bu web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 24-05-2020 17:56:08

Yalova merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 02-06-2020 02:29:26

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir