“Yabancılar” sonunda kendilerini dünyanın efendileri olarak göstermeye karar verirler. Salgının bir aldatmaca olduğunu ve maskelerin yüz tanıma teknolojisini ilerletmek için olduğunu ortaya koydular. Şimdi kimse güvende değil. Donald Trump yeniden seçiliyor ve dünya artık “yeni normale” giriyor. Artık gerçeği biliyoruz ve asgari ücretli işlere uyup devam etmekten başka yapabileceğimiz bir şey olmadığını biliyoruz ve% 1’in dünyayı yönetmesine izin veriyoruz.
… Phonkboi tarafından gönderildi
[comments]
Merhaba paylaşımın valla hoşuma gitti, saolun
Ordu merkezden ben banu. Selamın aleyküm sayfan cidden dikkatimi çekti, saolun 23-09-2020 13:50:47
Merhaba herkese web sitesi valla iyi, teşekkürler
selamun aleyküm sayfanız ciddiyim çok iyi, sağolun
Konya merkezden ben ahmet. Slm siteniz vallaha güzel, saolun 28-09-2020 17:06:49
Bitlis merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 02-10-2020 09:13:14
Selam paylaşımın vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım
merhaba arkadaşlar paylaşımın valla dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Çankırı merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 02-10-2020 12:36:48
merhaba arkadaşlar web siten inan ki çok güzel, twitter da paylaştım
Selam herkese bu web sitesi cidden çok hoşuma gitti, saolun
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. Slm sayfan süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 430
Kütahya merkezden ben memo. Merhaba paylaşımınız valla güzel, tebrikler 14-10-2020 13:59:51
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız cidden mükemmel, face de paylaştım , Aylin – 9
Erzincan merkezden ben banu. Merhabalar siten inanki güzel, teşekkürler 19-10-2020 05:21:14
Erzurum dan kimler var. Yıl 2020 . Merhaba sayfan valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım , ahmet – 8
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız yeminle çok güzel, teraziye tıkladım , emin – 375
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. Selam paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 281
Mersin merkezden ben . selamun aleyküm web sitesi cidden çok iyi, şukuladım 17-11-2020 16:35:31
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. selam arkadaşlar web siteniz vallaha güzel, tebrikler , Hasan – 311
Selam sayfanız süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
İstanbul dan kimler var. Yıl 2020 . Selamlar web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 335
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 85
selam arkadaşlar siten inanki hayran edici, face de paylaştım
Burdur merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfanız vallaha güzel, linkedinde paylaştım 15-12-2020 22:43:49
Selam herkese web siteniz inanki güzel, teşekkürler
Çankırı merkezden ben doruk. selamun aleyküm siteniz cidden hoşuma gitti, tebrikler 20-12-2020 06:29:32
Eskişehir merkezden ben . Merhaba herkese paylaşımın valla iyi, sağolun 20-12-2020 11:49:22
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. Selam herkese web siten cidden hayran bıraktı, saolun , ziya – 201
Bolu dan kimler var. Yıl 2020 . merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hoşuma gitti, sağolun , – 195
selam arkadaşlar paylaşım ciddiyim çok güzel, face de paylaştım
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. Selamlar paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, şukuladım , gaye – 268
Şanlıurfa dan kimler var. Yıl 2020 . selam arkadaşlar paylaşımın vallaha mükemmel, facebookta paylaştım , ziya – 77
Sakarya dan kimler var. Yıl 2020 . Merhaba siten inanki çok iyi, face de paylaştım , ali – 178
Selamın aleyküm web siten süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Mardin dan kimler var. Yıl 2020 . Merhaba web siten vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , banu – 313
selam arkadaşlar web siteniz vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm paylaşım cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım
Selamlar siteniz inanki dikkatimi çekti, teşekkürler
Bu konu : ” Yıl 2020 ” çok güzel. Selam sayfa inanki hayran bıraktı, tebrikler , elif yılmaz – 241
Manisa dan kimler var. Yıl 2020 . Merhaba bu web sitesi ciddiyim güzel, şukuladım , mehmet – 389
Merhaba siten inanki güzel, tebrikler