Rusya tarafından yapılan bu “hack”, Çin’deki ısıyı uzaklaştırmanın bir yolu. Bunun nasıl bir savaş eylemi olduğunu okuyordum, bunu halının ve tüm o saçmalıkların altına kaydıramayız. Çin bu ülkeye zarar vermek için Rusya’nın hiç yapamayacağı kadar çok şey yaptı. Çin ve Biden ile olan her şey unutulacak ve yine her şey RUSYA ile ilgili olacak! Sanırım burada uzun ve karanlık bir kış geliyorlardı.
Isparta dan kimler var. Yine Rusya mı? . Selam web sitesi ciddiyim iyi, twitter da paylaştım , gaye – 272
İzmir dan kimler var. Yine Rusya mı? . Selam herkese web sitesi cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , – 289
Bu konu : ” Yine Rusya mı? ” çok güzel. Slm web siteniz gerçekten hoşuma gitti, face de paylaştım , elif yılmaz – 267
Bu konu : ” Yine Rusya mı? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 112
Merhaba siten inan ki iyi, twitter da paylaştım
Uşak merkezden ben Emine. Selam herkese bu web sitesi cidden güzel, teraziye tıkladım 21-12-2020 10:03:23
Selam herkese sayfanız cidden hayran bıraktı, face de paylaştım
Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım
Bingöl merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 12-01-2021 01:19:58
Mrb paylaşım valla güzel, şukuladım
Bu konu : ” Yine Rusya mı? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ali – 124
Bu konu : ” Yine Rusya mı? ” çok güzel. Selamlar paylaşım cidden güzel, teşekkürler , hatice – 24
Merhabalar paylaşımın cidden çok iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” Yine Rusya mı? ” çok güzel. Merhaba sayfa yeminle mükemmel, facebookta paylaştım , ali – 443