Otomatik oynatma özelliği etkinleştirilmiş olarak YouTube’da San Diego’da bulunan USS Bonhomme Richard’daki yangınla ilgili bir güncelleme izliyordum. Bir sonraki video, MSNBC’den Ron Perlman’ın DJT’nin ev sahipleriyle konuşma kalıplarını tahmin eden bir videosuydu, bundan sonraki video “Obama çıktı:” Başkan Barack Obama’nın komik son Beyaz Saray muhabirlerinin akşam yemeği konuşmasıydı.
Slm web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım
Selam herkese web siten gerçekten iyi, tebrikler
Slm paylaşımınız inanki iyi, sosyal medyada paylaştım
Mrb siten inanki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Zonguldak merkezden ben Aylin. Mrb sayfanız harbiden dikkatimi çekti, tebrikler 22-07-2020 17:45:46
Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha mükemmel, sağolun
Adana merkezden ben gaye. Selamlar paylaşım gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım 03-08-2020 12:15:07
Merhaba herkese paylaşım valla hayran edici, twitter da paylaştım
Kütahya merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfa harbiden güzel, facebookta paylaştım 04-08-2020 09:07:12
Yalova merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 06-08-2020 18:45:03
Batman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar bu web sitesi yeminle dikkat çekici, teşekkürler 06-08-2020 21:41:53
Slm web siten süper ötesi hayran bıraktı, şukuladım
Nevşehir merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım 07-08-2020 15:46:47
Giresun merkezden ben ali. Selam paylaşım harbiden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-08-2020 16:01:26
Zonguldak merkezden ben Aylin. Merhaba siten valla çok güzel, şukuladım 25-08-2020 06:26:39
Selam sayfanız harbiden güzel, twitter da paylaştım
Merhaba herkese web siteniz harbiden dikkatimi çekti, tebrikler
Merhabalar paylaşımınız yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Çorum merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım valla iyi, tebrikler 17-09-2020 02:40:18
Malatya merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımın vallaha çok iyi, tebrikler 17-09-2020 03:27:06
selamun aleyküm siten yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese bu web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Balıkesir merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım yeminle hayran edici, saolun 02-10-2020 11:24:52
Slm web siteniz vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım
Sakarya merkezden ben ahmet. Selam sayfa valla çok iyi, teraziye tıkladım 09-10-2020 10:51:46
selam arkadaşlar web sitesi harbiden hayran edici, tebrikler
Selam web sitesi harbiden dikkat çekici, saolun
Bitlis dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . Selam bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 232
Konya dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha hayran edici, sağolun , Aylin – 152
Elazığ dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Emine – 283
Adana merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 10-11-2020 17:23:47
İzmir merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-11-2020 18:10:16
Amasya dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . selamun aleyküm web siten gerçekten iyi, face de paylaştım , memo – 260
Bu konu : ” YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım , Gürbüz – 16
Bilecik merkezden ben doruk. Slm web siteniz valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 23-11-2020 23:29:01
Muş merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım 05-12-2020 00:25:15
Merhaba sayfa cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım
Bu konu : ” YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım , Gürbüz – 172
Bu konu : ” YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor ” çok güzel. Mrb bu web sitesi vallaha iyi, saolun , Aylin – 301
Selam paylaşımın yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
selam arkadaşlar paylaşım cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Denizli dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, saolun , mehmet – 99
Bu konu : ” YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor ” çok güzel. Merhabalar web sitesi yeminle dikkat çekici, tebrikler , memo – 447
Eskişehir dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . Mrb siten inanki çok iyi, saolun , mehmet – 247
Bolu merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar web sitesi yeminle mükemmel, facebookta paylaştım 07-01-2021 12:54:22
Muş merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siteniz yeminle iyi, tebrikler 09-01-2021 06:49:36
Burdur dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . Selam paylaşımın süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 476
selamun aleyküm bu web sitesi cidden güzel, teşekkürler
Trabzon dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . Mrb web siteniz inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 225
Bolu dan kimler var. YouTube bize beyin yıkamaya çalışıyor . Selam paylaşımın valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım , emin – 269
selamun aleyküm web siten vallaha billaha hayran bıraktı, şukuladım