Nasıl bu kadar hızlı gönderebilir kelimenin tam anlamıyla tüm yorumlar aynı anda! Her zaman videonun çıktığı dakika.

İnsanlar bunu bu kadar hızlı yapabilir mi? Klavyeye bir sürü maymun atsak bile yapılabilir mi? En AI bot programı bile bu kadar hızlı yapabilir mi?

Cidden burada nasıl ya da ne oluyor? Beni korkutuyor.

Author

89 Comments

  1. Selam paylaşımın inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  2. Merhabalar web siteniz gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım

  3. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten gerçekten iyi, twitter da paylaştım 30-06-2020 02:51:34

  4. elif yılmaz Reply

    Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 01-07-2020 13:11:32

  5. Afyon merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 01-07-2020 20:29:46

  6. Merhaba web siten cidden çok iyi, linkedinde paylaştım

  7. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım

  8. Bolu merkezden ben ahmet. Slm web sitesi vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-07-2020 18:12:19

  9. Kırşehir merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler 12-07-2020 03:13:18

  10. Diyarbakır merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın inanki çok güzel, face de paylaştım 14-07-2020 14:06:53

  11. selamun aleyküm siteniz valla dikkat çekici, tebrikler

  12. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki dikkat çekici, saolun

  13. Kütahya merkezden ben ziya. Mrb siten süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler 23-07-2020 14:35:31

  14. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  15. elif yılmaz Reply

    Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Selam bu web sitesi vallaha billaha hayran edici, tebrikler 28-07-2020 00:53:08

  16. Slm web siten vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  17. elif yılmaz Reply

    Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Mrb web sitesi valla hayran edici, twitter da paylaştım 04-08-2020 20:05:38

  18. Aydın merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım 12-08-2020 08:37:56

  19. elif yılmaz Reply

    Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 13-08-2020 21:53:37

  20. Gürbüz Reply

    Merhabalar paylaşımınız inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım

  21. Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha güzel, saolun

  22. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar siteniz inan ki güzel, saolun

  23. Hakkari merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki çok iyi, şukuladım 18-08-2020 15:16:33

  24. merhaba arkadaşlar web siten inan ki çok güzel, face de paylaştım

  25. Sinop merkezden ben banu. Mrb paylaşımın vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 26-08-2020 08:42:18

  26. Gümüşhane merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siten harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 31-08-2020 13:05:10

  27. Kırklareli merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler 05-09-2020 02:11:38

  28. Tunceli merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz süper ötesi çok güzel, şukuladım 09-09-2020 00:11:45

  29. Burdur merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımınız cidden hoşuma gitti, saolun 13-09-2020 10:35:54

  30. Merhaba herkese web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  31. Merhabalar sayfanız ciddiyim iyi, facebookta paylaştım

  32. Tunceli merkezden ben doruk. Mrb siteniz inanılmaz çok güzel, sağolun 26-09-2020 19:06:38

  33. Nevşehir merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşım yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 26-09-2020 23:49:27

  34. Malatya merkezden ben ziya. Mrb siten cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:26:01

  35. elif yılmaz Reply

    Selam herkese paylaşım harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  36. Tunceli merkezden ben ali. Selamlar web siten inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 06-10-2020 20:40:10

  37. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Mrb web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, şukuladım , Gürbüz – 200

  38. Hatay merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-10-2020 03:29:34

  39. Çorum dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Merhaba herkese web siteniz vallaha çok iyi, face de paylaştım , Aylin – 420

  40. Kars dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Slm paylaşım gerçekten hayran bıraktı, sağolun , ziya – 83

  41. Merhaba bu web sitesi harbiden çok güzel, teşekkürler

  42. Gürbüz Reply

    Muğla dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Slm sayfa inanılmaz mükemmel, tebrikler , Gürbüz – 113

  43. Şırnak merkezden ben memo. Merhabalar paylaşımın inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 24-11-2020 12:50:27

  44. Selam herkese bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, sağolun

  45. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Selam web siteniz cidden iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 397

  46. Bursa dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Mrb sayfan cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , – 223

  47. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz cidden hayran edici, face de paylaştım , gaye – 461

  48. Bartın dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selamın aleyküm sayfan harbiden dikkat çekici, şukuladım , banu – 224

  49. Mersin merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın vallaha dikkat çekici, face de paylaştım 15-12-2020 12:23:23

  50. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , elif yılmaz – 200

  51. Selam herkese sayfan vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım

  52. Uşak dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selam sayfa vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 452

  53. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Mrb web sitesi harbiden çok iyi, face de paylaştım , ali – 94

  54. elif yılmaz Reply

    Merhaba web sitesi harbiden hayran edici, teşekkürler

  55. selamun aleyküm siteniz gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  56. Afyon merkezden ben ahmet. Selamlar siteniz vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-01-2021 18:06:48

  57. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın yeminle hayran edici, face de paylaştım , mehmet – 337

  58. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Selam web sitesi ciddiyim dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , gaye – 284

  59. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi harbiden çok iyi, teraziye tıkladım , – 84

  60. Ordu dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Merhaba sayfa cidden çok güzel, linkedinde paylaştım , memo – 81

  61. selamun aleyküm web siten yeminle hayran bıraktı, sağolun

  62. elif yılmaz Reply

    Hakkari dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selamlar sayfa inanılmaz hayran edici, face de paylaştım , elif yılmaz – 184

  63. Mardin dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Mrb paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , emin – 202

  64. Çorum dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selam web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, sağolun , – 407

  65. Kastamonu dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selam herkese sayfanız vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım , memo – 111

  66. Malatya merkezden ben ahmet. Slm sayfanız valla çok iyi, sağolun 16-02-2021 13:31:28

  67. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi vallaha hayran edici, face de paylaştım , ali – 90

  68. Eskişehir dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım , – 462

  69. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm web siten ciddiyim hayran edici, saolun , elif yılmaz – 382

  70. elif yılmaz Reply

    Muğla dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . selamun aleyküm paylaşım inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 112

  71. Selamın aleyküm siteniz cidden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum

  72. Karaman merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz çok iyi, teşekkürler 11-04-2021 14:22:04

  73. Karaman merkezden ben ziya. Selam sayfan ciddiyim çok güzel, teraziye tıkladım 17-04-2021 14:21:59

  74. Bu konu : ” Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? ” çok güzel. Slm web sitesi cidden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 205

  75. Merhaba sayfan süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  76. Giresun merkezden ben memo. Selam herkese web siten ciddiyim mükemmel, teşekkürler 07-05-2021 05:10:58

  77. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım

  78. Balıkesir dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selamlar paylaşımın valla mükemmel, tebrikler , Gürbüz – 107

  79. Adıyaman dan kimler var. Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz? . Selamın aleyküm web siteniz inan ki dikkatimi çekti, saolun , doruk – 118

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link