Kategoriler
Genel

Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz?

Nasıl bu kadar hızlı gönderebilir kelimenin tam anlamıyla tüm yorumlar aynı anda! Her zaman videonun çıktığı dakika.

İnsanlar bunu bu kadar hızlı yapabilir mi? Klavyeye bir sürü maymun atsak bile yapılabilir mi? En AI bot programı bile bu kadar hızlı yapabilir mi?

Cidden burada nasıl ya da ne oluyor? Beni korkutuyor.

“Youtube oyun incelemeleri / ürün incelemeleri, vb. Gibi çoğu yorumun botları bu kadar hızlı yayınladıklarını düşünüyor musunuz?” için 33 yanıt

Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Selam herkese web siten gerçekten iyi, twitter da paylaştım 30-06-2020 02:51:34

Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 01-07-2020 13:11:32

Afyon merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşım inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 01-07-2020 20:29:46

Bolu merkezden ben ahmet. Slm web sitesi vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-07-2020 18:12:19

Kırşehir merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, tebrikler 12-07-2020 03:13:18

Diyarbakır merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın inanki çok güzel, face de paylaştım 14-07-2020 14:06:53

Iğdır merkezden ben elif yılmaz. Selam bu web sitesi vallaha billaha hayran edici, tebrikler 28-07-2020 00:53:08

Tekirdağ merkezden ben elif yılmaz. Mrb web sitesi valla hayran edici, twitter da paylaştım 04-08-2020 20:05:38

Aydın merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım 12-08-2020 08:37:56

Balıkesir merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten inan ki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 13-08-2020 21:53:37

Hakkari merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki çok iyi, şukuladım 18-08-2020 15:16:33

Sinop merkezden ben banu. Mrb paylaşımın vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 26-08-2020 08:42:18

Gümüşhane merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siten harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 31-08-2020 13:05:10

Kırklareli merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler 05-09-2020 02:11:38

Tunceli merkezden ben Aylin. Selam herkese siteniz süper ötesi çok güzel, şukuladım 09-09-2020 00:11:45

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir