Yani ben sadece YT idi ve neler olup bittiğini teorisi yazıyordu (aslında bu konu ile ilgili bu tahtada 200’den fazla yazı ve diğer bir yerde bu diğer iş parçacığında gördüm). Yazdıktan ve gönderdikten sonra … 30 saniye içinde yorumum kaldırılıyor. Konuyla ilgili başka bir videoya gittim ve yorumumu TEKRAR yayınladım, 30 saniye içinde yorumum silindi. Başka bir video denedim ve aynı şey.

YT’ye gidin ve bu yorumu kopyalayıp yapıştırın ve bir dakika içinde kalmaya devam edeceğini veya silineceğini görün …

https://www.youtube.com/watch?v=-v-Nur5xWI8 <- Bu bağlantıya gidin ve aşağıdaki yorumu kopyalayıp yapıştırın ve ne olduğunu görmek için gönderin.

Söylenti, karısını bu kadınla aldatmış olması. Başlangıçta rızaya dayalı olabilir, ancak bir noktada, ya adam tarafından saldırıya uğradığı ya da cinsel olarak tacize uğradığı bir şey oldu. Twitch’e gitti ve yerleşmesi için ona para verdiler, çünkü onu platformdan çıkarmak onlara daha fazla paraya mal olacaktı. …Ey … kaltak açgözlüydü ve Twitch AGAIN’e yaklaţtý ve durumu iki kez batýrmaya çalýţtý. Twitch gaspına katlanmayı reddetti ve bilgi ile halka açıldığını söyledi. Twitch devam etti ve dışarı çıkmadan önce ahbabı yasakladı, bu yüzden önleyici eylemde bulundular. Bir noktada çıkacak … her an. Bu noktada ne beklediğinden emin değil, shes blöf yapmadıkça / daha fazla para kazanmak için.

HER zaman ben bu yayınlandı, onun kaldırıldı. Hiç böyle bir şey görmedim. Onun bir ana yorum veya bir yorum yanıtı önemli değil. 30 saniye içinde bok temizlendi.

Daha önce böyle bir şey gören var mı ?? Bu adamların durumuyla ilgili gerçekten garip bir şey var ve kimse bilmiyor … ancak bu teori kaldırılmak için yeterince dikkat çekiyor gibi görünüyor.

Birisi paragrafı kopyaladığım sayfadaki YT yorumlarına kopyalayıp yapıştırırsa ve bir dakika veya daha kısa sürede kaldırılıp kaldırılmadığını görür ve bulgularınızla geri rapor verir. Bunu denemek için sadece bir dakikanızı alacak.

Author

91 Comments

  1. elif yılmaz Reply

    Mardin merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 28-06-2020 00:42:14

  2. Mardin merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımınız valla hayran bıraktı, teşekkürler 28-06-2020 21:24:05

  3. Kocaeli merkezden ben ali. Slm paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, sağolun 29-06-2020 04:39:39

  4. Hakkari merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten yeminle mükemmel, teraziye tıkladım 01-07-2020 08:12:18

  5. Siirt merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-07-2020 13:12:07

  6. elif yılmaz Reply

    Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşımın valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-07-2020 10:03:47

  7. Tokat merkezden ben ali. Slm bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, face de paylaştım 05-07-2020 00:12:43

  8. Rize merkezden ben doruk. Selam web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 09-07-2020 18:06:36

  9. Slm paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım

  10. Slm web siteniz yeminle hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  11. Erzurum merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-07-2020 16:46:17

  12. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  13. Selam herkese paylaşımınız harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım

  14. Selam herkese sayfanız inanılmaz hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  15. Selamın aleyküm paylaşım valla hayran bıraktı, face de paylaştım

  16. Gürbüz Reply

    Selam herkese sayfanız cidden dikkat çekici, teşekkürler

  17. Malatya merkezden ben banu. Selamlar web siten ciddiyim dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 09-08-2020 21:40:55

  18. Osmaniye merkezden ben ahmet. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok güzel, teşekkürler 12-08-2020 00:57:40

  19. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim iyi, sağolun

  20. Merhaba paylaşımın gerçekten çok iyi, teşekkürler

  21. Merhabalar web siten yeminle mükemmel, teşekkürler

  22. Gürbüz Reply

    Mrb siten süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  23. Amasya merkezden ben Emine. Merhabalar siten süper ötesi çok iyi, saolun 01-09-2020 00:54:12

  24. Bayburt merkezden ben doruk. Selamlar sayfa ciddiyim iyi, face de paylaştım 01-09-2020 12:12:41

  25. Selamlar web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler

  26. elif yılmaz Reply

    Selam herkese paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım

  27. Elazığ merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfan inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 18-09-2020 13:00:25

  28. Kayseri merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 19-09-2020 00:33:22

  29. Hatay merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfa ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım 23-09-2020 12:11:11

  30. Kastamonu merkezden ben Emine. Selam herkese web siteniz süper ötesi dikkat çekici, saolun 23-09-2020 13:16:02

  31. Mersin merkezden ben doruk. selamun aleyküm paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 11:52:19

  32. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 15

  33. elif yılmaz Reply

    Mersin merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, tebrikler 28-10-2020 20:16:11

  34. Eskişehir dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . Mrb sayfa inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , – 265

  35. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  36. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan vallaha hayran bıraktı, sağolun , ziya – 73

  37. Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok güzel, face de paylaştım

  38. Çankırı merkezden ben banu. Selam paylaşım inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 15-11-2020 02:08:01

  39. Van merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 23-11-2020 23:50:59

  40. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Selamlar web sitesi gerçekten iyi, tebrikler , emin – 95

  41. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten cidden hayran edici, facebookta paylaştım , Emine – 422

  42. Kars dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . Selamlar siten vallaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 357

  43. Kırşehir dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . Mrb web siteniz yeminle güzel, şukuladım , mehmet – 378

  44. Kırıkkale merkezden ben hatice. selamun aleyküm web siten vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 15-12-2020 22:53:44

  45. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi cidden çok güzel, tebrikler , Emine – 345

  46. Merhaba herkese sayfa inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  47. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım

  48. Ağrı merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 03-01-2021 15:07:31

  49. Gaziantep merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siteniz vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 12-01-2021 00:23:01

  50. Gürbüz Reply

    Isparta merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siten yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 14-01-2021 11:14:27

  51. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Mrb web siten valla hayran bıraktı, face de paylaştım , doruk – 229

  52. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , doruk – 398

  53. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 296

  54. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Mrb siten inanki mükemmel, linkedinde paylaştım , memo – 211

  55. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi gerçekten mükemmel, facebookta paylaştım , ali – 64

  56. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden güzel, saolun

  57. Giresun merkezden ben gaye. Merhaba herkese web siten inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun 25-01-2021 17:08:16

  58. Bingöl merkezden ben ali. Merhabalar sayfa cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-01-2021 13:00:52

  59. Sinop merkezden ben memo. Selamın aleyküm paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 31-01-2021 01:00:35

  60. Gürbüz Reply

    Antalya dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . Selamın aleyküm sayfa süper ötesi güzel, twitter da paylaştım , Gürbüz – 334

  61. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım

  62. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Mrb paylaşım ciddiyim hayran edici, face de paylaştım , hatice – 497

  63. Osmaniye dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . selamun aleyküm siteniz cidden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 70

  64. Ardahan merkezden ben . Merhabalar sayfan valla mükemmel, linkedinde paylaştım 08-02-2021 16:48:00

  65. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , hatice – 185

  66. Edirne merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım 13-02-2021 17:30:06

  67. Bolu dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . selam arkadaşlar sayfanız yeminle hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Hasan – 77

  68. Çorum merkezden ben gaye. Selam paylaşımınız süper ötesi çok iyi, sosyal medyada paylaştım 02-03-2021 11:47:16

  69. Mrb web siten valla hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  70. Malatya merkezden ben ali. Merhaba sayfa yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 26-03-2021 01:42:11

  71. Kırklareli merkezden ben ali. Mrb paylaşım inan ki mükemmel, face de paylaştım 27-03-2021 07:13:59

  72. Şırnak dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . merhaba arkadaşlar siten inanki iyi, teraziye tıkladım , memo – 320

  73. Karaman dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . merhaba arkadaşlar web siten harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler , Hasan – 310

  74. elif yılmaz Reply

    Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 17-04-2021 06:36:42

  75. İzmir merkezden ben doruk. Selam siten inanki mükemmel, linkedinde paylaştım 29-04-2021 01:54:41

  76. Kütahya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan cidden hayran edici, facebookta paylaştım 05-05-2021 18:44:08

  77. elif yılmaz Reply

    Slm paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  78. Bu konu : ” Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız harbiden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 418

  79. Kocaeli merkezden ben ali. Slm paylaşım harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 08-05-2021 18:22:33

  80. Mardin merkezden ben mehmet. Merhaba web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 08-05-2021 19:05:47

  81. Aksaray dan kimler var. Youtube Twitch flama, Dr. Disrespect ile ilgili yorumlar . Merhaba herkese sayfan ciddiyim güzel, teşekkürler , memo – 140

  82. Selamın aleyküm web siteniz vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım

  83. Siirt merkezden ben . Selamın aleyküm sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 10-05-2021 22:04:29

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link