YouTube’da Shadowbanning yorumları (sorta)

Video gönderebilen kanallar (genellikle haber kanalları) vardır ve yorum olmaması dışında her şey izleyiciye normal görünür. Ancak yorum bölümü açık görünür ve yorum gönderebilirsiniz, ancak yorum yalnızca kendinize görünür. Burada deneyin https://www.youtube.com/watch?v=ITjAbd8PZtI . Bu propaganda ve halka açık bir şey söyleyemeyiz! RTE’nin var olması için ÖDEME!

“YouTube’da Shadowbanning yorumları (sorta)” üzerine 84 yorum

  1. Diyarbakır merkezden ben banu. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi güzel, teraziye tıkladım 06-04-2020 06:39:04

    Cevapla
  2. İzmir merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 12-04-2020 14:08:03

    Cevapla
  3. Çorum merkezden ben ahmet. Mrb siten yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 13-04-2020 18:21:38

    Cevapla
  4. Aksaray merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşım inanki çok hoşuma gitti, tebrikler 16-04-2020 11:12:00

    Cevapla
  5. Bolu merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 24-04-2020 00:05:17

    Cevapla
  6. Kayseri merkezden ben ziya. Mrb sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 10-05-2020 13:54:41

    Cevapla
  7. Isparta merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar paylaşımın ciddiyim iyi, twitter da paylaştım 15-05-2020 19:12:14

    Cevapla
  8. Zonguldak merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 03-06-2020 18:53:35

    Cevapla
  9. Çanakkale merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siteniz yeminle dikkatimi çekti, saolun 16-06-2020 05:21:06

    Cevapla
  10. Kütahya merkezden ben ziya. Merhabalar web siteniz süper ötesi çok güzel, face de paylaştım 08-07-2020 02:41:27

    Cevapla
  11. Afyon merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 13-07-2020 20:03:36

    Cevapla
  12. Zonguldak merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 17-08-2020 13:44:23

    Cevapla
  13. Hatay merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, sağolun 02-09-2020 23:06:18

    Cevapla
  14. Erzincan merkezden ben ali. Mrb bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 04-09-2020 04:10:23

    Cevapla
  15. Bolu merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki güzel, facebookta paylaştım 14-09-2020 21:33:33

    Cevapla
  16. Diyarbakır merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler 26-09-2020 09:24:14

    Cevapla
  17. İstanbul merkezden ben banu. Selam herkese siteniz inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım 29-09-2020 10:05:54

    Cevapla
  18. Siirt dan kimler var. YouTube’da Shadowbanning yorumları (sorta) . Mrb sayfan inan ki mükemmel, facebookta paylaştım , gaye – 144

    Cevapla
  19. Adıyaman merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım 25-10-2020 13:59:12

    Cevapla
  20. İstanbul dan kimler var. YouTube’da Shadowbanning yorumları (sorta) . Mrb paylaşım gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler , – 407

    Cevapla
  21. Kastamonu dan kimler var. YouTube’da Shadowbanning yorumları (sorta) . Selam herkese web sitesi inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Aylin – 27

    Cevapla
  22. Bu konu : ” YouTube’da Shadowbanning yorumları (sorta) ” çok güzel. Selamlar web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 410

    Cevapla

Yorum yapın