Bu video, gerçekte ne dediğine tamamen farklı bir bakış atmamız için bizi zorluyor. Bu videodaki Yuhanna 14: 6 vaazında, yol İsa’nın tek yol olup olmadığını soruyor, o zaman Hıristiyan olmayanlar kurtarılabilir mi? Çoğu hayır derdi. Ama İsa’nın bu öğretisinin, yargı gününde bazılarına yaptığı açıklamayla nasıl bağlantılı olduğunu bir düşünün: “Bunlardan en azına yaptığın sürece, bunu bana yaptın.” Ya da John’un “Seven herkes Tanrı’dan doğar” ifadesi.
Siirt merkezden ben ziya. Selam paylaşım gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım 17-09-2020 19:14:04
Çanakkale merkezden ben gaye. Selam paylaşımın ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 19-09-2020 21:28:27
Selam herkese paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım
Balıkesir merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşım valla çok hoşuma gitti, tebrikler 26-09-2020 05:28:45
Slm sayfa inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Selam web sitesi gerçekten hoşuma gitti, saolun
Hatay merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siteniz valla güzel, teşekkürler 02-10-2020 13:06:04
Kayseri merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-10-2020 13:06:17
Merhaba herkese paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, sağolun
selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Selam paylaşımınız süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 478
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi inan ki güzel, face de paylaştım , mehmet – 224
Zonguldak merkezden ben Hasan. Selam paylaşımınız süper ötesi güzel, tebrikler 22-10-2020 02:55:42
Selamın aleyküm siteniz yeminle dikkat çekici, face de paylaştım
Van dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Merhaba sayfanız gerçekten dikkat çekici, tebrikler , mehmet – 227
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Selamlar sayfa inanki dikkat çekici, face de paylaştım , gaye – 124
Konya merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi valla hayran bıraktı, teşekkürler 06-11-2020 01:52:17
Batman dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Mrb paylaşımınız ciddiyim iyi, face de paylaştım , ziya – 327
Nevşehir dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Selamın aleyküm web siteniz yeminle güzel, teraziye tıkladım , ali – 260
merhaba arkadaşlar sayfan inan ki hoşuma gitti, şukuladım
merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfanız cidden çok iyi, facebookta paylaştım , emin – 234
Bayburt dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Selam paylaşımın inan ki hayran edici, facebookta paylaştım , Emine – 364
Balıkesir dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Mrb web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 178
Antalya merkezden ben Gürbüz. Mrb web siten süper ötesi mükemmel, face de paylaştım 19-12-2020 13:56:47
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , ahmet – 172
Eskişehir merkezden ben hatice. Mrb web siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım 27-12-2020 17:37:08
Isparta merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten ciddiyim mükemmel, teşekkürler 01-01-2021 12:11:32
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım , elif yılmaz – 148
selam arkadaşlar siteniz vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım
Çorum dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Merhaba web siten süper ötesi hayran bıraktı, sağolun , mehmet – 100
Kırşehir dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Selamlar siten harbiden hayran bıraktı, sağolun , memo – 24
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Selamlar siten valla hayran edici, şukuladım , ziya – 307
Kütahya merkezden ben ali. Slm web siteniz yeminle çok güzel, tebrikler 17-01-2021 16:55:24
Ankara dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Selam herkese web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler , gaye – 398
Nevşehir merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfan ciddiyim mükemmel, face de paylaştım 20-01-2021 17:54:10
Selamın aleyküm siteniz inanki dikkatimi çekti, sağolun
Gümüşhane dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Merhaba bu web sitesi inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 413
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Merhaba siten valla dikkat çekici, tebrikler , Emine – 11
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın harbiden hayran bıraktı, tebrikler , ali – 347
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan valla çok iyi, facebookta paylaştım , Aylin – 173
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Selamlar web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 149
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa vallaha çok iyi, sağolun , elif yılmaz – 291
Bolu dan kimler var. Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. . Merhabalar paylaşımın vallaha billaha güzel, tebrikler , Aylin – 74
Diyarbakır merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha güzel, teşekkürler 21-02-2021 04:39:15
Bu konu : ” Yuhanna 14: 6, İsa’nın yalnızca kendilerini Hıristiyan olarak tanıtmak için yalnızca bazı dini ayinleri gerçekleştirenleri nasıl kurtardığını desteklemek için sık sık yanlış aktarılır. ” çok güzel. Mrb paylaşım inanki hayran edici, sağolun , elif yılmaz – 326
Erzincan merkezden ben ali. Merhaba web siten vallaha mükemmel, teşekkürler 27-02-2021 20:48:07