fikrimi değiştir.
Sadece kilitli bir ileti dizisini izledim, sürekli olarak yorum ekledim ve 100 oy atladı ve ardından yükselmeye devam etmek için 100 oy geri döndü. Görünüşe göre gönderilerin gerçek oyları -50 ile +50 arasında değişiyor ve kayan yazı rastgele sayılar arasında geçiş yapıyor.
Selam paylaşım süper ötesi iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Kütahya dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . Selamın aleyküm siteniz inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım , – 396
Bilecik merkezden ben ali. Slm sayfa cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 05-12-2020 02:27:43
Şanlıurfa merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten inanki hayran edici, twitter da paylaştım 06-12-2020 14:03:54
merhaba arkadaşlar web sitesi valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Rize dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . Merhaba web siteniz yeminle dikkat çekici, şukuladım , banu – 242
Bolu merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 14-12-2020 07:11:22
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Merhaba herkese web siten valla hayran edici, facebookta paylaştım , Hasan – 33
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Selam herkese sayfanız yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , Aylin – 237
Mrb web sitesi inanki mükemmel, twitter da paylaştım
Selam herkese paylaşımınız ciddiyim hayran edici, şukuladım
Burdur merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfan harbiden dikkatimi çekti, teşekkürler 25-12-2020 23:02:41
Kars dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . selam arkadaşlar paylaşım yeminle mükemmel, sağolun , Aylin – 456
Kahramanmaraş dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . Mrb web siteniz yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , emin – 42
Eskişehir dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, tebrikler , hatice – 130
Selam herkese sayfa vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Merhaba paylaşım inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , gaye – 21
Merhaba web sitesi harbiden güzel, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Merhaba herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , – 400
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi mükemmel, sosyal medyada paylaştım , gaye – 60
Merhabalar sayfan cidden mükemmel, sağolun
Selamlar siteniz inanılmaz mükemmel, şukuladım
Tunceli dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . selam arkadaşlar sayfanız inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 289
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız inanki hoşuma gitti, saolun , ali – 130
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 352
Slm paylaşımın ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm sayfan harbiden çok güzel, sağolun
Selam sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok iyi, teşekkürler , Aylin – 322
Slm sayfan valla çok iyi, face de paylaştım
Tekirdağ dan kimler var. Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. . Merhaba herkese web sitesi vallaha güzel, teraziye tıkladım , ali – 185
Bu konu : ” Yukarı / aşağı hareket eden yeni Upvote izleyici ve yorum izleyici, seçim oyları sayısı ve covid sayıları kadar saçmalık. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inanki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , hatice – 347