Devasa Askeri Varlıkla Yeminli Bakıcı Halefi Siyasi Düşmanların Konuşma ve Haklarını Ezmeye Hazırlanırken Ofis Dışında Oy Verilen Acımasız Kötü Zalim Diktatör Sessizce Ayrılıyor
Ve kongreye Papa Joes koku sabunu için güzel kokulu çocuk şampuanı stoklaması emredildi …
Gönderen … prissysnbyantiques
[comments]
Bu konu : ” Zalim Trump Ayrılırken … ” çok güzel. Merhaba web siten inanki hoşuma gitti, teşekkürler , mehmet – 297
Van merkezden ben ahmet. Selam herkese paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 20-01-2021 09:43:17
Selam sayfanız yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Zalim Trump Ayrılırken … ” çok güzel. Merhaba sayfan vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 137
Merhabalar siten inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Rize merkezden ben . Merhaba web siten süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 31-01-2021 21:09:04
İstanbul dan kimler var. Zalim Trump Ayrılırken … . Selam herkese siteniz süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , – 252
Gümüşhane dan kimler var. Zalim Trump Ayrılırken … . Selam bu web sitesi süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım , gaye – 58
Malatya dan kimler var. Zalim Trump Ayrılırken … . Merhabalar paylaşım valla çok güzel, teşekkürler , Gürbüz – 240