Kategoriler
Genel

Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var

Bir çocukken ve bir oyunun parçası olarak on saniye beklemek zorunda kaldığınızı hatırlıyor musunuz?

Eskiden ‘Bir Mississippi, iki Mississippi …’ derdim ama normalde söylediğinden daha yavaş söylerdim. ‘One Miss-iss-ipp-i …’ gibi daha fazlası

Kardeşim ‘Bir (hafif bir duraklama) el-e-phant …’ derdi.

Şimdi telefonumdaki kronometreye veya duvardaki saatin ikinci eline bakarsam, devam etmek için bu iki yoldan birini daha hızlı söylemeliyim. Normal konuşma hızında olduğu gibi. Uzama veya duraklama yok

Başkasının hızlı bir deney yapmasını veya konuyla ilgili düşüncelerini düşünen var mı?

Hepinize çok sevgi ve saygı. Ayaz kalın

“Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var” için 38 yanıt

Çankırı merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siteniz inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 23-05-2020 23:39:30

Bolu merkezden ben ziya. Selam herkese siten gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 24-05-2020 18:13:34

Kastamonu merkezden ben mehmet. Merhabalar siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 26-05-2020 02:32:30

Antalya merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-05-2020 09:18:16

Artvin merkezden ben banu. Merhaba herkese web sitesi yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 06-06-2020 21:19:05

Hatay merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha mükemmel, tebrikler 07-06-2020 03:51:24

Ağrı merkezden ben ahmet. Selamlar web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 07-06-2020 04:00:37

Ağrı merkezden ben ziya. Mrb siteniz vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 14-06-2020 22:33:26

Aksaray merkezden ben Emine. Selamlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 01-07-2020 13:25:35

Kırıkkale merkezden ben mehmet. Selam web siteniz harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 09-07-2020 16:32:31

Adıyaman merkezden ben Aylin. Selam herkese siten gerçekten hayran bıraktı, tebrikler 14-07-2020 05:01:22

Erzurum merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-07-2020 02:13:32

Mersin merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-08-2020 21:43:08

Isparta merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 10-08-2020 07:44:29

Burdur merkezden ben mehmet. Merhaba siten valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-08-2020 18:40:49

Bitlis merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan valla iyi, sosyal medyada paylaştım 26-08-2020 05:40:04

Adıyaman merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 27-08-2020 23:11:56

Giresun merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfan inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 07-09-2020 21:18:09

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir