Bir çocukken ve bir oyunun parçası olarak on saniye beklemek zorunda kaldığınızı hatırlıyor musunuz?

Eskiden ‘Bir Mississippi, iki Mississippi …’ derdim ama normalde söylediğinden daha yavaş söylerdim. ‘One Miss-iss-ipp-i …’ gibi daha fazlası

Kardeşim ‘Bir (hafif bir duraklama) el-e-phant …’ derdi.

Şimdi telefonumdaki kronometreye veya duvardaki saatin ikinci eline bakarsam, devam etmek için bu iki yoldan birini daha hızlı söylemeliyim. Normal konuşma hızında olduğu gibi. Uzama veya duraklama yok

Başkasının hızlı bir deney yapmasını veya konuyla ilgili düşüncelerini düşünen var mı?

Hepinize çok sevgi ve saygı. Ayaz kalın

Author

102 Comments

  1. Çankırı merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siteniz inan ki mükemmel, sosyal medyada paylaştım 23-05-2020 23:39:30

  2. Bolu merkezden ben ziya. Selam herkese siten gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 24-05-2020 18:13:34

  3. Kastamonu merkezden ben mehmet. Merhabalar siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 26-05-2020 02:32:30

  4. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım

  5. Antalya merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 29-05-2020 09:18:16

  6. Artvin merkezden ben banu. Merhaba herkese web sitesi yeminle mükemmel, twitter da paylaştım 06-06-2020 21:19:05

  7. Hatay merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha mükemmel, tebrikler 07-06-2020 03:51:24

  8. Ağrı merkezden ben ahmet. Selamlar web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 07-06-2020 04:00:37

  9. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, şukuladım

  10. Ağrı merkezden ben ziya. Mrb siteniz vallaha billaha çok güzel, facebookta paylaştım 14-06-2020 22:33:26

  11. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz iyi, face de paylaştım

  12. Merhaba web siten inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım

  13. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki iyi, facebookta paylaştım

  14. Aksaray merkezden ben Emine. Selamlar sayfan inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 01-07-2020 13:25:35

  15. Kırıkkale merkezden ben mehmet. Selam web siteniz harbiden hoşuma gitti, face de paylaştım 09-07-2020 16:32:31

  16. selamun aleyküm web siteniz süper ötesi mükemmel, teşekkürler

  17. selamun aleyküm paylaşımınız valla dikkatimi çekti, şukuladım

  18. Adıyaman merkezden ben Aylin. Selam herkese siten gerçekten hayran bıraktı, tebrikler 14-07-2020 05:01:22

  19. Sakarya merkezden ben gaye. Selam siteniz harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 21-07-2020 14:03:44

  20. Erzurum merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 31-07-2020 02:13:32

  21. Adıyaman merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi valla dikkatimi çekti, tebrikler 04-08-2020 12:20:25

  22. Mersin merkezden ben Emine. Merhabalar sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-08-2020 21:43:08

  23. Isparta merkezden ben ziya. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 10-08-2020 07:44:29

  24. Selam paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım

  25. Burdur merkezden ben mehmet. Merhaba siten valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-08-2020 18:40:49

  26. elif yılmaz Reply

    Bitlis merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfan valla iyi, sosyal medyada paylaştım 26-08-2020 05:40:04

  27. Adıyaman merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşım süper ötesi hayran edici, twitter da paylaştım 27-08-2020 23:11:56

  28. Merhabalar web siten vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  29. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım

  30. Giresun merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfan inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 07-09-2020 21:18:09

  31. Ardahan merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın cidden hoşuma gitti, sağolun 14-09-2020 16:56:42

  32. merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım

  33. selam arkadaşlar siteniz cidden güzel, teşekkürler

  34. Adana merkezden ben banu. Selam herkese siteniz valla hayran bıraktı, teşekkürler 24-09-2020 00:30:43

  35. Merhabalar sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  36. Kars merkezden ben ahmet. Mrb web siteniz cidden çok güzel, tebrikler 02-10-2020 11:29:24

  37. Kırıkkale merkezden ben ali. Merhaba sayfa harbiden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 10-10-2020 11:25:28

  38. elif yılmaz Reply

    Osmaniye dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 3

  39. Gürbüz Reply

    Kocaeli dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Selam herkese sayfan ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 138

  40. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. selamun aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ahmet – 332

  41. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Slm paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım , Emine – 442

  42. İzmir dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . selam arkadaşlar paylaşımın vallaha iyi, face de paylaştım , – 215

  43. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran edici, face de paylaştım

  44. Van merkezden ben Aylin. Slm sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 03-11-2020 02:55:16

  45. merhaba arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  46. İzmir merkezden ben gaye. Merhaba siteniz valla çok hoşuma gitti, tebrikler 20-11-2020 01:51:32

  47. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız valla çok iyi, teraziye tıkladım , emin – 382

  48. Merhaba sayfanız vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım

  49. Çorum dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Slm sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, saolun , ali – 156

  50. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım , mehmet – 215

  51. Gürbüz Reply

    Samsun dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . selamun aleyküm sayfa valla hoşuma gitti, face de paylaştım , Gürbüz – 357

  52. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler , gaye – 290

  53. Uşak merkezden ben memo. Selam paylaşımın valla güzel, face de paylaştım 27-12-2020 15:34:06

  54. Gürbüz Reply

    Giresun dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . selam arkadaşlar paylaşımınız cidden güzel, facebookta paylaştım , Gürbüz – 19

  55. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , memo – 244

  56. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. selamun aleyküm siten inan ki hayran edici, teşekkürler , emin – 137

  57. Uşak merkezden ben ziya. Merhaba bu web sitesi ciddiyim hayran edici, face de paylaştım 07-01-2021 04:43:19

  58. Manisa dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Merhaba sayfanız inanılmaz iyi, tebrikler , – 349

  59. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  60. Antalya merkezden ben ziya. Slm bu web sitesi inan ki çok iyi, saolun 20-01-2021 06:51:50

  61. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Aylin – 64

  62. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Mrb paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , doruk – 422

  63. Siirt dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Slm paylaşım inanki güzel, saolun , ahmet – 447

  64. elif yılmaz Reply

    Merhaba web sitesi gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım

  65. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Merhabalar sayfa inanılmaz hayran edici, sağolun , ahmet – 368

  66. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Merhaba sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler , gaye – 276

  67. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 98

  68. Osmaniye dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Slm paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Hasan – 231

  69. Selamın aleyküm web siten ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım

  70. elif yılmaz Reply

    Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz iyi, teşekkürler 21-03-2021 13:59:16

  71. Ardahan merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 24-03-2021 12:50:53

  72. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  73. Bitlis dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Merhabalar web siten süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler , hatice – 269

  74. elif yılmaz Reply

    Bursa dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Selam siteniz gerçekten hoşuma gitti, tebrikler , elif yılmaz – 469

  75. Samsun dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Selam herkese paylaşımın vallaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım , hatice – 361

  76. selam arkadaşlar siteniz inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım

  77. Şanlıurfa dan kimler var. Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var . Merhaba herkese web sitesi yeminle güzel, saolun , ziya – 481

  78. Selam herkese sayfanız ciddiyim hayran edici, face de paylaştım

  79. Selamlar siten yeminle mükemmel, twitter da paylaştım

  80. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Selam sayfanız vallaha hayran edici, facebookta paylaştım , doruk – 468

  81. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Selam herkese web siteniz yeminle dikkatimi çekti, saolun , memo – 470

  82. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım

  83. Merhaba herkese sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım

  84. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Selam herkese sayfa yeminle çok iyi, saolun , elif yılmaz – 220

  85. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hoşuma gitti, sağolun , memo – 262

  86. İstanbul merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfa vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 28-05-2021 16:17:16

  87. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Selamın aleyküm web siten cidden dikkat çekici, sağolun , memo – 327

  88. Karabük merkezden ben mehmet. Slm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım 02-06-2021 14:49:51

  89. Slm web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  90. Mrb web siten yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  91. Bu konu : ” Zaman hızlandı – bunun kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama bazı kanıtlarım var ” çok güzel. Merhaba web siten harbiden çok iyi, face de paylaştım , doruk – 240

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link