Köpeği gezdiren beyaz bayanlar ırkçı dedikodulara katılıyor ve siyah şüphelileri vuran polisler günlük olarak manşet haberi oluyor. Ama artık yok!
Artık haberlerde olmadığı için tüm bu sorunları çözmeyi başardık. Sanırım bir Biden başkanlığı düşüncesi insanların ırkçı inançlarından vazgeçmelerine neden oldu.
Gerçekten yeni bir harikalar çağına giriyoruz.
Elazığ dan kimler var. Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. . Merhaba paylaşımın süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 93
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , emin – 163
Merhaba herkese web siteniz vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Ordu dan kimler var. Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. . Merhaba herkese paylaşım vallaha billaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 99
Kırklareli dan kimler var. Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. . Selam paylaşımınız vallaha mükemmel, şukuladım , ahmet – 362
Kocaeli dan kimler var. Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. . merhaba arkadaşlar sayfanız valla mükemmel, teraziye tıkladım , memo – 400
Slm web siten harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Merhaba web siteniz yeminle hayran bıraktı, teşekkürler , ali – 347
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten harbiden çok iyi, teraziye tıkladım , banu – 363
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Merhaba sayfa valla dikkatimi çekti, tebrikler , Aylin – 101
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Merhabalar bu web sitesi süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 118
Selamlar paylaşımın valla hayran edici, saolun
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Slm siteniz harbiden hayran edici, saolun , Hasan – 334
selamun aleyküm siten inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Mrb siteniz ciddiyim çok güzel, teşekkürler , ahmet – 105
Selam herkese sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Hatay merkezden ben emin. Selam herkese sayfanız harbiden çok iyi, teşekkürler 01-02-2021 05:43:16
Çorum merkezden ben gaye. Slm siten gerçekten çok iyi, facebookta paylaştım 03-02-2021 01:54:30
Slm bu web sitesi vallaha çok iyi, sağolun
Selamlar siteniz ciddiyim mükemmel, twitter da paylaştım
Kırşehir merkezden ben Hasan. selamun aleyküm web siten gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 16-02-2021 03:09:55
Kilis merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın inanılmaz çok iyi, facebookta paylaştım 20-02-2021 22:34:07
Kütahya dan kimler var. Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. . Merhabalar siteniz yeminle çok güzel, face de paylaştım , Aylin – 458
Bursa merkezden ben Gürbüz. Slm sayfanız cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 26-02-2021 18:43:02
Diyarbakır merkezden ben Hasan. Mrb paylaşımın gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 26-02-2021 21:01:45
Bu konu : ” Zamanlar şimdi zor görünebilir ama en azından polisler siyah şüphelileri vurmayı bıraktı. Bu yaz boyunca ciddi bir sorundu ama neyse ki artık tamamen ortadan kalktı. ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 150